MockingJay Skrevet 10. september 2012 #1 Del Skrevet 10. september 2012 Jeg kan vel med en gang innrømme at jeg helt hadde glemt at den løken. Pendling og ferie har vel noe av skylden for det. I alle fall ryddet jeg kjøleskapet, og fant en løk med gule blader liggende. Så jeg fant fram en vase puter litt vann i den og satte løken uten jord oppi. Tenkte jo i mitt stille sinn at jeg skulle huske å handle inn jord for å se hvordan dette gikk. Det glemte jeg. Haha! Men nå har vi vært borte en stund, ca 1 uke, og nå strekker det lange grønne bladet opp fra vasen. Nå har jeg mer en lyst til å hjelpe den videre på veien! Noen som har noen tips til planting og stell av tulipaner inne i hus? Viste ikke at det gikk engang.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MockingJay Skrevet 10. september 2012 Forfatter #2 Del Skrevet 10. september 2012 Haha, fant ut at det er forskjell på mat løk og tulipan løk x) 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zzyzx Skrevet 10. september 2012 #3 Del Skrevet 10. september 2012 Du kan spise det grønne, da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MockingJay Skrevet 10. september 2012 Forfatter #4 Del Skrevet 10. september 2012 Du kan spise det grønne, da. Åha, det der må jeg teste! Har du noen gode tips på lur da? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zzyzx Skrevet 10. september 2012 #5 Del Skrevet 10. september 2012 Bruk den som du ville brukt vårløk eller gressløk. Potetsalat, eggerøre/omelett, den typen ting. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Awzm me Skrevet 10. september 2012 #6 Del Skrevet 10. september 2012 Haha, fant ut at det er forskjell på mat løk og tulipan løk x) Hahah, samme her! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MockingJay Skrevet 11. september 2012 Forfatter #7 Del Skrevet 11. september 2012 Bruk den som du ville brukt vårløk eller gressløk. Potetsalat, eggerøre/omelett, den typen ting. Takker Idag skal det eksperimenteres! Hahah, samme her! Det skal virkelig ikke være lett nei! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Wildy Skrevet 11. september 2012 #8 Del Skrevet 11. september 2012 Og det er ikke bare løk som trives i kjøkkenvinduet! Kutt den nederste biten av en purre, helst en med litt røtter på og sett i fuktig jord. Samme med vårløk. Etter noen uker ( vårløken går det kjempefort med) kommer det nye blader, klar til å spises. Jeg bruker mye vårløk og purre, men det er sjelden jeg kjøper. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå