Gå til innhold

Like dynetrekk på dobbeltsengen?


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Ja, vi bruker stort sett like dynetrekk. Alle nye dynetrekk som kjøpes kjøper vi to av, slik at vi har likt. Men jeg har en del dynetrekk fra før vi ble sammen som jeg synes er så fine at jeg vil bruke dem selv om det betyr at vi har ulike dynetrekk. Vi har forresten vidt forskjellige dyner så det er ingen problem å se forskjell, og skulle vi hatt like dyner er det vel bare å tegne et lite merke på vaskelappen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ja, selvfølgelig bruker vi like dynetrekk!! :o

Noe annet er jo helt på bortebane - dynetrekket er jo nesten det viktigste interiørtrekket på soverommet...

Vi bytter på dynene, putene og på hvilken side vi ligger, vi - spesielt er det med sidebyttingen nøye for Mannen, han orker ikke tanken på at vi skal bli vanemennesker... :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, ja det er jo finest med like dynetrekk da. Men om man som meg har fått et nytt sett dynetrekk av bestemor hver jul - så er det altså masse som ennå ikke er brukt . Og heller ikke kommer til å bli det om man alltid må ha likt :ler::wink:

Man kan jo ha sengeteppe på sengen - da skjuler man trekkene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har så si bestandig like, med mindre vi ikke har noen som er like rene så må vi jo ty til forksjellige, men det er skjeldent! Men jeg har en tykkere dyne en typen min så. Ser ikke vitsen med at han skal ligge å svette unødvening og jeg ligger å fryse ei natt. Beste med vårres egen dyne da ja.

Ellers går det jo an å gi bort eller bytte dynetrekke hvis de ikke er åpnet, de man får som er bare en av. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi har også dobbeltdyne så da slipper vi det problemet..

Men jeg er enig med de fleste her, at det må jo være likt dynetrekk og putetrekk! Det ser jo myyye penere ut..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har dobbeltdyne' date=' men hadde vi hatt hver vår, så måtte det vært likt. *tvangstanker*[/quote']

Skjønner ikke at noen klarer å ha dobbeltdyne, vi hadde aldri fått sove da. :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja ikke sant?

.. men vi har to dyner hver (nå på vinteren - åpent vindu) og har like + matchende dynetrekk på, selvfølgelig.

Eneste gang vi har forskjellig er i båten, der har vi ulik farge på laknene, og sover i sovepose!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prøver å bruke like, men noen ganger blir det en fin miks av farger og rariteter i senga. Er nemlig ikke alltid at jeg har husket å vaske de får matchende settene vi har :oops:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi har alltid likt trekk på dynene og putene, og det kan godt hende vi har blanda dynene noen ganger... :roll: For det meste ligger jo begge to under begge dynene, og jeg ser ikke noe problem i det!

K

Lenke til kommentar
Del på andre sider

To av hver, men like trekk. Om vi forbytter dyner, så skit i det!

Fotende og hodeende og hund som sover i senga. Synes det høres litt tullete ut jeg. Er man redd for å få fotsvetten i ansiktet, så ta en dusj før man legger seg. Og vil man ikke ha hundeflassen mot kroppen, så ikke ha hunden i senga i det hele tatt. Ingen tror vel at hundedrysset vil ligge pent og pyntelig på oversiden av dyna? Åneidu, den sprer seg den vettu.

Men puta mi er bare mi! For han har sånn tynn pinglepute.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Jeg har alltid matchende trekk på dynene. Det betyr at det ikke alltid er like trekke, men at de passer sammen. To dyner i forskjellig farge kan være ganske tøft. Da har selvfølgelig putene motsatt farge av dynen. Jeg matcher aldrig dynesett som ikke passer sammen med hverandre eller fargene i soverommet for den sak skyld.... :sjarmor:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alltid like trekk!!!

Har ikke tenkt tanken på noe annet en gang.

Dynene våre hopper ikke rundt av seg selv, så jeg har dyna mi og han har dyna si og skulle jeg komme borti hans dyne så er jeg ikke så redd for guttelus lenger! :hoho:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alltid like trekk. Jeg har noen få trekk fra da jeg var singel (3-4) som jeg har pakket vekk. Vi har kjøpt noen nye sett så vi alltid har matchende. Jeg liker ikke visuelt kaos på soverommet.. Det blir rotete fort nok om ikke senga skal se ut som et permanent kråkereir. Jeg kjenner forskjell på dynene, de er også av forskjellig merke. Men vi er ikke blånøye på å ha egen dyne, selv om vi oftest har det. Putene er vi veldig nøye på å ha vår egen, jeg har frimerkepute og han har kjempetjukk pute.

Dobbeltdyne høres veldig koslig ut, men det funker dårlig. Han blir veldig varm, jeg fryser. Han svetter i min varme, jeg fryser i hans lufting. Og den glippen helt øverst mellom oss (for det blir en glippe uansett hvordan man ligger) er en kilde til kaldtrekk som rekker langt nedover.. brrr. Om vinteren når jeg sover så starter jeg vanligvis halvveis under hans dyne, og våkner kun i min egen dyne hvor dynen er som en ugjennomtrengelig kokong.. bare halve ansiktet stikker ut, alt annet er utenfor kuldens rekkevidde :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...