Gå til innhold

'Eggehvitestoffer'


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hei,

er det noen som vet hvorfor proteiner tidligere ble kalt for 'eggehvitestoffer'?

Er det fordi at det finns i eggehvite rett og slett? Finner ingenting konkret om det på Google heller.

Anonym poster: d791b9523252780586fd5a091d14945f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei,

er det noen som vet hvorfor proteiner tidligere ble kalt for 'eggehvitestoffer'?

Er det fordi at det finns i eggehvite rett og slett? Finner ingenting konkret om det på Google heller.

Anonym poster: d791b9523252780586fd5a091d14945f

Egg inneholder alle de essensielle aminosyrene. Kanskje ikke så rart, ettersom egget inneholder alt som skal til for å lage en kylling. Så vidt jeg husker, så er egg den matvaren som ligger nærmest en ideell sammensetning av proteiner.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...