AnonymBruker Skrevet 3. september 2012 #1 Skrevet 3. september 2012 Hei, er det noen som vet hvorfor proteiner tidligere ble kalt for 'eggehvitestoffer'? Er det fordi at det finns i eggehvite rett og slett? Finner ingenting konkret om det på Google heller. Anonym poster: d791b9523252780586fd5a091d14945f
Lutetium 71 Skrevet 3. september 2012 #3 Skrevet 3. september 2012 (endret) http://www.naturfag....ithin_tid=17692 Navnet eggehvitestoffer har vel hatt omtrent samme funksjon som ordet surstoff. Endret 3. september 2012 av Lutetium 71 1
Mann 42 Skrevet 3. september 2012 #4 Skrevet 3. september 2012 Hei, er det noen som vet hvorfor proteiner tidligere ble kalt for 'eggehvitestoffer'? Er det fordi at det finns i eggehvite rett og slett? Finner ingenting konkret om det på Google heller. Anonym poster: d791b9523252780586fd5a091d14945f Egg inneholder alle de essensielle aminosyrene. Kanskje ikke så rart, ettersom egget inneholder alt som skal til for å lage en kylling. Så vidt jeg husker, så er egg den matvaren som ligger nærmest en ideell sammensetning av proteiner. 1
AnonymBruker Skrevet 4. september 2012 #5 Skrevet 4. september 2012 Takk Anonym poster: 93ce21b55dae2353aa4c77ec3a2078e5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå