Gå til innhold

kald forrett


Fremhevede innlegg

Skrevet

jeg har nå tatt på meg å lage forrett i et ryllup, ca 80 gjester, bryllupet er ikke av det alt for fancy slaget og har ikke størrelsen til stadsutsjettet hehe! Kokemulighetene på lokalet er egrenset, men kjøkkenet mitt har alle faciliteter... noen som har noen god idè.... brudeparets eneste ønske er at det skal drikkes hvitvin til maten, vin kjøpes ut i fra hva jeg vil lage......

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Philedelphia, reker, laks, dill, majones og sitron. Herlig og godt :)

Gjest Fairydust
Skrevet

Gazpacho

Carpaccio

Caprese salat

Salmalaks ++

...det er de kalde forrettene jeg kommer på i farten.

Skrevet

Min favoritt forrett er: Lett ristet loffskive, gravlaks, sennepssaus, ruccola, løk. MM!

Anonym poster: ecea4945ef680cb15db9016c7f87c32a

  • Liker 1
Skrevet

Stekt asparges med ridderost og spekeskinke.

Reker med rødløk, rømme og guacomole (i hver sin lille haug på tallerkenen)

Limemarinert røkelaks på toast med parmesan (og noe pestogreier, hadde det i vårt bryllup)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...