tøydokka Skrevet 28. august 2012 #1 Skrevet 28. august 2012 Hadde en pakke med lammebog til fårikål i frysen fra forrige sesong. Var veldig usikker på om den kunne brukes, for fett kjøtt harskner jo... Liker ikke kaste mat, så jeg bestemte meg for å prøve likevel. Resultatet ble alldeles upåklagelig. Kjente ingenting til at kjøttet hadde ligget så lenge. Nydelig middag! Tenkte jeg ville dele denne erfaringen slik at ikke søte lam går i søppelet.. 1
Evitas Skrevet 29. august 2012 #2 Skrevet 29. august 2012 Så bra at du forteller en glad historie om oppbevaring. Det kastes jo som kjent alt for mye mat i verden! Hilsen Eva 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå