Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hadde en pakke med lammebog til fårikål i frysen fra forrige sesong. Var veldig usikker på om den kunne brukes, for fett kjøtt harskner jo... Liker ikke kaste mat, så jeg bestemte meg for å prøve likevel. Resultatet ble alldeles upåklagelig. Kjente ingenting til at kjøttet hadde ligget så lenge. Nydelig middag! :icon_lol: Tenkte jeg ville dele denne erfaringen slik at ikke søte lam går i søppelet..

  • Liker 1
Skrevet

Så bra at du forteller en glad historie om oppbevaring. Det kastes jo som kjent alt for mye mat i verden!

Hilsen Eva

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...