Nilma Skrevet 19. februar 2004 #1 Skrevet 19. februar 2004 I går hadde jeg ånden over meg og laget en stor porsjon fiskekaker, så det blir selvsagt middag i dag. Spørsmålet er: Hva kan jeg ha til saus (som ikke er alt for usunt)? Jeg synes remulade er godt på fiskekaker, men det er jo fryktelig fett. Brunsaus på fiskekaker synes jeg er helt grusomt. Så, alle andre forslag mottas med takk!
Mette Skrevet 19. februar 2004 #2 Skrevet 19. februar 2004 Jeg synes en brun saus kan være godt til fiskekaker. Nå liker jeg helst smeltet smør da, men det er jo usunt det.
Arkana Skrevet 19. februar 2004 #3 Skrevet 19. februar 2004 Da jeg var liten brukte vi alltid sjysaus på fiskekakene, det var faktisk godt!
Gjest gjest1 Skrevet 19. februar 2004 #4 Skrevet 19. februar 2004 Ris og søtchilisaus er en slager til fiskekaker hos oss. Vi bruker og å spise dem i pitabrød med salat.
Gjest Bjørk Skrevet 19. februar 2004 #5 Skrevet 19. februar 2004 Taziki er jo kjempe godt til fiskekakene
frosken Skrevet 4. mars 2004 #7 Skrevet 4. mars 2004 Til fiskekaker bruker vi ofte en eller annen form for fiskesaus (lenge leve TORO til hverdags!).
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå