Gjest cool_water Skrevet 27. august 2012 #1 Skrevet 27. august 2012 Heisann! Jeg har akkurat oppdaget hvor godt kokte byggryn er, og det jeg egentlig lurer på er hvor lenge jeg kan ha kokte byggryn i kjøleskapet? Kjedelig å koke opp masse første gangen uten å vite om den holder seg i en uke eller noen dager.
AnonymBruker Skrevet 27. august 2012 #2 Skrevet 27. august 2012 Du kan fryse kokte byggryn i passe porsjoner - mye lurere enn å oppbevare i kjøleskapet. Anonym poster: 2c560fa250b1a94371ac1abac7fb0651
Tolly Skrevet 27. august 2012 #3 Skrevet 27. august 2012 Og så kan du løse en buljongrning opp i kokevannet, så blir det enda bedre!
AnonymBruker Skrevet 27. august 2012 #4 Skrevet 27. august 2012 Og så kan du løse en buljongrning opp i kokevannet, så blir det enda bedre! Smak og behag - jeg liker ikke den altfor intense saltsmaken av buljongterning, men foretrekker byggrynenes egensmak. Jeg liker heller å røre enkel vinaigrette (god olivenolje pluss litt sitron eller sherryeddik, og salt+pepper) inn i de varme byggrynene før jeg mikser med grønnsaker, nøtter etc. Anonym poster: 2c560fa250b1a94371ac1abac7fb0651
Gjest cool_water Skrevet 29. august 2012 #6 Skrevet 29. august 2012 Åååh, skal definitivt prøve å fryse det ned Men burde jeg koke det opp igjen når jeg tar det opp? Da kan man jo like greit bare koke hele boksen :D
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå