Gå til innhold

Vanlig, norsk grovbrød vs pumpernickel/dansk rugbrød


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Man snakker om at loff skal unnvikes, mens grovt brød er bra en gang i blant. Men hva med pumpernickel(sånn svart brød, sur på smak) og dansk rugbrød? Disse er jo mørkest av det mørkeste, så anbefales disse fremfor vanlig, grovt brød? Hvis grovt brød er sunt(nei, jeg vil ikke ha langt foredrag om hvor usunt grovbrød er av lavkarbofanatikere..), da må vel rugbrød være VELDIG sunt? Eller hva?

Anonym poster: 2e15be3bdac40d197281e1ad9522f8c3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...