LukaFrost Skrevet 25. august 2012 #1 Skrevet 25. august 2012 Hvis du skal spise reker som har ligget i lake, skyller du dem i vann før du spiser dem?
Gjest gjest17 Skrevet 25. august 2012 #3 Skrevet 25. august 2012 Jeg spyler av dem jeg. Synes laken smaker nesten mer enn rekene... :-) 1
karolinn Skrevet 25. august 2012 #4 Skrevet 25. august 2012 Nei, det er jo like mye lake inni rekene som utenpå. Uansett hvor mye jeg hadde skylt dem, hadde de fortsatt smakt lake. 1
LukaFrost Skrevet 26. august 2012 Forfatter #6 Skrevet 26. august 2012 Jeg pleier også å skylle de for å fjerne noe av lakesmaken. Jeg skyller også mais og annen hermetikk som kan skylles.
Brunhilde Skrevet 26. august 2012 #7 Skrevet 26. august 2012 Nei, de rekene er så smakløse at hvis de i tillegg skulle vært skylt, så hadde det ikke smakt noe. Bruker reker i lake som en aller siste utvei hvis jeg MÅ ha reker i en rett og jeg ikke får tak i ferske eller frosne reker. 2
LukaFrost Skrevet 26. august 2012 Forfatter #8 Skrevet 26. august 2012 Selvfølgelig er reker man piller selv noe helt annet enn de som ligger i lake. Utifta hvor rekene skulle spises falt valget på reker i lake.
AnonymBruker Skrevet 27. august 2012 #9 Skrevet 27. august 2012 Hvis du skal spise reker som har ligget i lake, skyller du dem i vann før du spiser dem? Har i hele tatt problemer med å skjønne at folk kjøper de. kalle de dette for reker? Anonym poster: a703f54bbfbbb6cf28436b146133f09b 1
Ryvre Skrevet 27. august 2012 #11 Skrevet 27. august 2012 Jeg pleier også å skylle de for å fjerne noe av lakesmaken. Jeg skyller også mais og annen hermetikk som kan skylles. Skyller ikke reker, men lar de renne av seg litt. Sopp, vannkastanjer, bønner m.m på hermetikk burde vel uansett skylles, bør de ikke?
NullHull Skrevet 28. august 2012 #13 Skrevet 28. august 2012 Det eneste i en boks med "reker" i lake, som smaker noe som vagt kan minne om reker, er vel selve laken, så å for smakens skyld ville jeg nok kun la den renne av.
tøydokka Skrevet 28. august 2012 #14 Skrevet 28. august 2012 ja, skyller to-tre ganger, og presser ut væsken ved å trykke lokket nedi. Gjør det samme med tunfisk. Så skviser jeg over lime eller sitron. Og peprer. Da blir det bra!
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå