Gå til innhold

Reker i lake


LukaFrost

Anbefalte innlegg

Hvis du skal spise reker som har ligget i lake, skyller du dem i vann før du spiser dem?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Nei, det er jo like mye lake inni rekene som utenpå. Uansett hvor mye jeg hadde skylt dem, hadde de fortsatt smakt lake.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg pleier også å skylle de for å fjerne noe av lakesmaken. Jeg skyller også mais og annen hermetikk som kan skylles.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nei, de rekene er så smakløse at hvis de i tillegg skulle vært skylt, så hadde det ikke smakt noe.

Bruker reker i lake som en aller siste utvei hvis jeg MÅ ha reker i en rett og jeg ikke får tak i ferske eller frosne reker.

:heks:

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Selvfølgelig er reker man piller selv noe helt annet enn de som ligger i lake. Utifta hvor rekene skulle spises falt valget på reker i lake.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis du skal spise reker som har ligget i lake, skyller du dem i vann før du spiser dem?

Har i hele tatt problemer med å skjønne at folk kjøper de. kalle de dette for reker?

Anonym poster: a703f54bbfbbb6cf28436b146133f09b

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg pleier også å skylle de for å fjerne noe av lakesmaken. Jeg skyller også mais og annen hermetikk som kan skylles.

Skyller ikke reker, men lar de renne av seg litt.

Sopp, vannkastanjer, bønner m.m på hermetikk burde vel uansett skylles, bør de ikke?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det eneste i en boks med "reker" i lake, som smaker noe som vagt kan minne om reker, er vel selve laken, så å for smakens skyld ville jeg nok kun la den renne av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

ja, skyller to-tre ganger, og presser ut væsken ved å trykke lokket nedi. Gjør det samme med tunfisk. Så skviser jeg over lime eller sitron. Og peprer. Da blir det bra!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...