bluebird Skrevet 18. februar 2004 #1 Skrevet 18. februar 2004 Hvordan kan jeg bruke/tilberede hvit asparges? Kunne tenkt meg å bruke det i en forrett. Noen tips? :rosasmil:
Gjest Bjørk Skrevet 21. februar 2004 #2 Skrevet 21. februar 2004 Du kan servere aspargesen som forrett sammen med spekeskinke og melon + en rømmeklatt :-)
bluebird Skrevet 21. februar 2004 Forfatter #3 Skrevet 21. februar 2004 Takk for svar. Det var hyggelig. Jeg skulle inn her og klage over at ingen hadde svart på spørsmålet mitt, så nå ble jeg gledelig overrasket. :-)
Arkana Skrevet 21. februar 2004 #4 Skrevet 21. februar 2004 Hvit asparges med laks og rømmesaus (4 pers.) 400 g laksefilet 10 g sukker 10 g salt 1 bunt hvit asparges 4 – 5 ss seterrømme 1 ss hakket gressløk Bland salt og sukker og gni krydderet inn fisken, som skal ligge over natten, tildekket og i kjøleskap. Del laksen i 4 stykker. Stekes i ovn på 190 °C i ca 8 min. Skjær av den nederste centimeteren av aspargesen og kok den mør i lettsaltet vann (1 ss pr.liter vann) i ca 10 minutter. Del aspargesen i 3 – 4 biter og servér lunt. Rør inn gressløk i rømmen, smak til med salt og pepper. Eller ganske enkelt kokt og servert med hollandaisesaus og skiver av baguette.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå