AnonymBruker Skrevet 20. august 2012 #1 Skrevet 20. august 2012 Idag laget jeg blomkålris for første gang. Det var kjempegodt og et herlig tilbehør for de som savner ris til middagen. Anbefales Jeg laget det bare med litt krydder, men vet flere blander inn smør - kanskje de som går på lavkarbo? Flere som har prøvd? Anonym poster: 0b006d4eba944e0020f54b84a353b0b8
snilla Skrevet 20. august 2012 #2 Skrevet 20. august 2012 Kjempegodt! Anbefaler å lage stekt blomkålris med reker, paprika, løk og annet godt snask
Kråkesaks Skrevet 21. august 2012 #4 Skrevet 21. august 2012 Jeg så nylig en oppskrift med blomkålris. Jeg ble litt overrasket da det komtil blomkålrisen. Det er jo ikke ris, så kvorfor kalle det for det?
snilla Skrevet 21. august 2012 #6 Skrevet 21. august 2012 Man kan raspe det på rivgjern, men det blir fryktelig mye søl. Spretter over alt :-) Jeg pleier å putte blomkålen rå i foodprosessoren, for så å steke den sammen med diverse. Får litt samme konsistens som ris.
AnonymBruker Skrevet 21. august 2012 #7 Skrevet 21. august 2012 Dette høres godt ut, må prøves Anonym poster: 019d80442cc7134d3af2664d483cf5c9
Gjest *Maja* Skrevet 21. august 2012 #8 Skrevet 21. august 2012 Oppskrift? Here you go dollface http://lenabeatrice.net/lavkarbomat/diverse/ris/ 1
Gjest Bell Skrevet 21. august 2012 #9 Skrevet 21. august 2012 (endret) Jeg brukte også lenabeatrice sine tips da jeg lagte det for første gang, knallgodt! Somoftest så dropper jeg smøret og kutter ut saltet siden jeg ofte spiser det sammen med saus eller krydra grønnsaker og kjøtt. Da blander jeg inn "risen" med resten slik at alt smaker gryterett. Nam! Blomkålris er fantastisk ! <3 Endret 21. august 2012 av Bell
Cherie Skrevet 21. august 2012 #10 Skrevet 21. august 2012 Dette må jeg prøve ..tror jeg...det da faktisk så mye som 97 kcal pr 100 i blomkål også ..
AnonymBruker Skrevet 21. august 2012 #12 Skrevet 21. august 2012 Dette må jeg prøve ..tror jeg...det da faktisk så mye som 97 kcal pr 100 i blomkål også .. Næringsinnhold.no sier at blomkål inneholder 29 kcal per 100 g... Vet ikke hvor du fikk 97 fra, men tror det er feil! Anonym poster: cf83d9a577df3081b9f3435f45384b1c 1
Gjest *Maja* Skrevet 21. august 2012 #13 Skrevet 21. august 2012 http://www.kalorikjell.com/805-Blomkaal_kokt
Gjest gjest17 Skrevet 21. august 2012 #14 Skrevet 21. august 2012 (endret) Uff, dette lukter promp lang vei Alt med måtehold kjære, du har jo dem som fiser bare de ser en ert også... :-) Endret 21. august 2012 av delirious 1
Supera Skrevet 21. august 2012 #15 Skrevet 21. august 2012 Blomkålris er flott, det. Det funker også bra med blomkålmos i stedet for potetmos.
AnonymBruker Skrevet 22. august 2012 #17 Skrevet 22. august 2012 Godt tips, - selv om jeg ikke normalt spiser ris. Jeg har også hørt at moset lettkokt blomkål (iblandet noen andre igredienser?) er bra som erstatning for hvit saus. En av mine favoritter, gjerne som kveldskos, er lettkokt brokkoli, kjørt i food processor. For ikke å nevne skivet ovnstekt aubergine,.. men det er litt mer tidkrevende. Eller grillet aubergin (skall fjernes) med hvitløk og sitron (midt-østen-mat)... mmm... Anonym poster: 1351d069aaef269809b0b7d6598608a8
Gjest Kevlarsjäl Skrevet 22. august 2012 #18 Skrevet 22. august 2012 Jeg ga dette en sjangs i dag! Var skikkelig skeptisk, egentlig. Men det fungerer utrolig bra! Jeg liker thai curry-gryter hvor jeg har 1/3 saus og 2/3 ris, men når jeg brukte blomkålrisen ble det jo myyye mindre kalorier, og mye sunnere med en gang! Jeg digger det! Takk for tips, kg-damer! 3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå