~umulia~ Skrevet 17. februar 2004 #1 Skrevet 17. februar 2004 Har vært på Smart club i dag og kjøpt utbenet marinert lammestek. Jeg har hørt at man kan få et veldig godt resultat om man tilbreder den i leirgryte. Har en leirgryte, og har hatt den i mange år, men har aldri brukt den :oops: . Men nå er kansje en passende anledning. Er det noen som har tips for å få til et vellykket resultat? Blir kjempe glad for svar
Arwen Skrevet 17. februar 2004 #2 Skrevet 17. februar 2004 Fant noen tips her. http://www.matnyttig.no/oppskrifter/tyras_..._leirgryte.html
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå