AnonymBruker Skrevet 17. august 2012 #1 Del Skrevet 17. august 2012 Jeg fant en ytrefilet på tilbud, og tenkte å tilberede den i dag Har googlet litt oppskrifter, men det beste er vel å få tips om en oppskrift som er prøvd ut med hell... Så venter i spenning på svar Har mye forskjellig mulig tilbehør. Anonym poster: 7f97613156bb83fec00b2e03c561b7ad Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/681973-lam-ytrefilet-noen-gode-oppskrifter/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest lillesiren Skrevet 17. august 2012 #2 Del Skrevet 17. august 2012 Krydre fileten med grovkvernet salt & pepper. Brun den raskt i panne i en blanding av smør og rapsolje. Etterstek fileten i ovn, i 10 min på 120 C. Som tilbehør går jeg for en kremet rødvinssaus som består av 1 dl fløte, 1 dl rødvin, 1 fond(bruker Knorrs i gelèutgave), en klunk rødvinseddik, litt sukker, 1 sjalottløk,1 finhakket hvitløksfedd, salt og pepper. Stek finhakket løk og hvitløk på middels varme i smør, og tilsett øvrige ingredienser. La sausen koke seg inn så den blir kremet og fin:) Server med smørstekte grønnsaker(sopp, paprika, løk og squash) og f.eks sellerirotmos(sellerirot i terninger som kokes møre,, tøm av vann, mos, montèr inn smørterninger, tilsett litt fløte, salt, pepper og bittelitt sitronsaft) 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/681973-lam-ytrefilet-noen-gode-oppskrifter/#findComment-11404511 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Drue Skrevet 17. august 2012 #3 Del Skrevet 17. august 2012 Synes Siren sin tilberedningsmåte høres bra ut. Men det er kanskje litt vanskelig å avgjøre steketid uten å vite hvor tjukk filéten er. Har du steketermometer, så bruk det. Har du ikke steketermometer, så anbefaler jeg deg å kjøpe det. Ta ut lammet på litt under 65 grader 1 Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/681973-lam-ytrefilet-noen-gode-oppskrifter/#findComment-11404672 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. august 2012 #4 Del Skrevet 18. august 2012 Takk for svar - jeg endte med å la meg inspirere av denne : http://www.aperitif....trefilet-av-lam , med en enklere sjysaus (brukte rødvinseddik og bittelitt søt sojasaus i stedet for rødvin). Det ble nydelig Anonym poster: 7f97613156bb83fec00b2e03c561b7ad Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/681973-lam-ytrefilet-noen-gode-oppskrifter/#findComment-11408921 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå