AnonymBruker Skrevet 13. august 2012 #1 Skrevet 13. august 2012 Jeg vil gjerne bake en god kake, men jeg er syk om dagen så har ikke så mye energi, den kan derfor ikke være veldig mye jobb. Har også litt dårlig råd, og har "ingenting" så helst ikke så mange ingredienser. Noen forslag? Anonym poster: 652be539340491f9cc93890a81f66fb6
Gjest Stronger Skrevet 13. august 2012 #2 Skrevet 13. august 2012 Browniespakke fra toro (skal tilsettes 1 egg og smør) som kakebunn, vaniljkekrem fra piano som fyll og sjokolademousse fra freia (skal tilsetttes melk) som topping! Knallgod kake! Bak gjerne en dag i forveien og la den stå i kjøleskapet, da er den aller best! Veldig rask å lage, men bør som sagt fyres sammen en dag i forveien Kan jo også lages fra bunn av om man ønsker det, men da tar det med en gang mye lenger tid 5
Hymy Skrevet 13. august 2012 #3 Skrevet 13. august 2012 Rømmekake 3 egg 3dl sukker pisk dette sammen, ha i resten: 3dl hvetemel 3dl lettrømme 2ts bakepulver 2ts vaniljesukker Passer rund form, 180 grader i 40 min. Doble oppskriften og kaken blir en langpannekake. Kan serveres med bær, syltetøy, sjokoladetopping, ostekrem etter eget ønske. Jeg liker den spesielt med bringebærsyltetøy (kjøp frosne/friske bær og kok opp/rør sammen med litt vaniljesukker/vaniljestang/sukker).
Wonders Skrevet 13. august 2012 #4 Skrevet 13. august 2012 Jeg lager pavlova, egen miks fra butikkhylla, så slipper jeg å bruke så mye egg. Friske bær og vaniljeKrem/saus. marrengs sånn er den før den settes inn... sånn er den når den kommer ut Og sånn ferdig pyntet 2
Gjest Uanonymbruker Skrevet 14. august 2012 #6 Skrevet 14. august 2012 skumkake! Er som en diger kokosbolle! Eller ostekake, det er kjempelett
Brukernavn Skrevet 15. august 2012 #7 Skrevet 15. august 2012 "muffinskake" 2 egg piskes til eggedosis med 1,5dl sukker. 2 dl mel med 1 ts bakepulver has i. 75g smeltet smør og 1dl melk blandes inn. Hell over i den minste runde formen du har og stek på 190 grader i 15-17 minutter. Vi spiste den med melis iblandet sjokoladepulver. Veldig lettvint. Veldig raskt. Veldig godt
AnonymBruker Skrevet 27. august 2012 #8 Skrevet 27. august 2012 kom gjerne med fler forslag. Laget to allerede Anonym poster: 49d9577c772646526613bb87f206b8e4
AnonymBruker Skrevet 27. august 2012 #9 Skrevet 27. august 2012 Brownieskake! Den blir driiit god 2 egg 3 dl sukker Vispes sammen Smelt 100-150 gram (avhengig av hvor saftig du vil ha den) smør, ha i. Bland sammen: 1,5 dl hvetemel 4 ss bakekakao 2 ts vaniljesukker Bland det tørre i det våte. Ha i smurt rundform (gjerne med bakepapir i bunn, så slipper den formen mye lettere) og stek nederst i ovnen i 30-35 min på 150-175 grader til den fremdeles er litt seig inni. Anonym poster: 8e57c7b002cff84b2067ef2ee0d549ad 2
Hymy Skrevet 18. september 2012 #11 Skrevet 18. september 2012 Flytende lys sjokoladekake 200 g smør 200 g lys kokesjokolade (jeg brukte 100 g lys kokesjokolade og 100 g dronningsjokolade) 4 egg 2,5 dl sukker 2,5 dl hvetemel 1 ts bakepulver Smelt smør i en kjele. Ta kjelen av platen og ha i oppdelt sjokolade. La sjokoladen smelte i det varme smøret. Pisk egg og sukker til eggedosis. Vend i sjokoladesmøret. Sikt deretter i mel og bakepulver. Bland deigen sammen. Smør en ildfast form (15x25 cm ildfast form eller bruk en form som er 20x20 cm). Hell i deigen. Stek kaken på rist midt i ovnen ved 200°C i ca 10-15 min. Kaken skal ha fått fast skorpe, men være flytende inni. Serveres varm med vaniljeis. Kaken stivner til etter hvert hvis kaken oppbevares i kjøleskapet, og den flytende kjernen blir i stedet til en klissete masse. Kaken er god da også! Hvis du vil ha kaken flytende igjen, er det bare å varme den opp igjen i ovnen eller i mikro.
Mubba Skrevet 18. september 2012 #12 Skrevet 18. september 2012 Ok, jeg har ingen direkte oppskrift å komme med, men EPLEKAKE er jo helt perfekt nå om høsten! Er det skikkelig krise kan du jo bare kjøpe en ferdigmiks med lys kakedeig, tilsette det som står på pakken + maaaaaasse, masse gode, norske epler + kanel. Nom, nom, nom :D
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå