Gå til innhold

Trenger inspirasjon til 3-retters til bryllupet vårt. Hva spiste dere på den store dagen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Enkelt og greit. Dere som hadde 3-retters i bryllupet deres, hva besto denne 3-rettersen av? Trenger virkelig inspirasjon her.

På forhånd, tusen tusen takk :)

Anonym poster: 007262906bbce2e73fe2cbcd9c848fa0

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hadde fire retter:

1. forrett: Røkt kyllingbryst

2. forrett/hvilerett: Bruschetta

Hovedrett: Oksemedaljong og pommes Anna

Dessert: Bringebærsorbét

Mvh Yvonne :heiajente:

  • Liker 2
Skrevet

Forrett: rekecocktail.

Hoverdrett: Biff med potetgrateng, ertepurè og rødvinssaus

Dessert: Sjokolademousse

Anonym poster: ddc7922aab392eb05d7a7418d9582b0a

Skrevet

Vi skal ha følgende:

Forrett:

Valg mellom Laks på hvit tomatmousse eller Biff Carpaccio

Suppe

Klar soppsuppe

Hovedrett:

Valg mellom kalv med røsti eller scampi med pasta og safran

Dessert:

Bringebærsorbet og friske bær

  • Liker 1
Skrevet (endret)

jeg var i brylllup nå og fikk;

Forrett; parmaskinke i lumpe med philadelfia

Hovedrett; elggryte og ris

Dessert; hjemmelaget daimiskake i hver sin store posjon

Dette var campingbryllup og smakfullt enkelt.

Åpen bar

:smilorange:

Endret av Wonders
Skrevet

Forrett: Limemarinert røkelaks med parmesan

Hovedrett: And med sopp og honningglaserte poteter (og no mer men husker ikke helt)

Dessert: Creme brulee

Var utrolig godt :)

  • Liker 2
Gjest Solstråla88
Skrevet

Vi hadde:

Varmrøyket laks med Asparges og løkmarmelade til forret

Til hovedrett hadde vi Svin ytrefilet, Råstekte amadine poteter, sopp og steinsopp saus

Til dessert hadde vi sjokolademousse m bringebærsorbet

Gjest mari kontrari
Skrevet

Når på året er bryllupet? Bare lurer så jeg kan anbefale noe som passer sesongen. Har spist flere gode treretters kombinasjoner både i bryllup og til andre anledninger, men det som passer i oktober er ikke nødvendigvis noe jeg ville valgt en varm julidag :)

  • Liker 1
Skrevet

Vi hadde sommerbryllup med følgende meny:

Forett: Spekeskinke med melon og parmesanchips. Hvitvin til.

Hovedrett: Lammecarrè med sopp, potetterte, sesongens grønnsaker og rødvinsaus. Rødvin til.

Dessert: Bringebær- og Champagnesorbet med ferske bær. Musserende hvit til.

  • Liker 3
Skrevet

Jeg giftet meg igår og hadde følgene å servere:

Forrett: Blomkålsuppe

Hovedrett: Reinstek med hjemmelaget potetmos og grønnsaker. Fløtesaus.

Dessert: Panna cotta med friske bringebær.

Anonym poster: 61fd7f92d2d6250d48c5b122eaa6636b

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...