AnonymBruker Skrevet 13. august 2012 #1 Skrevet 13. august 2012 Enkelt og greit. Dere som hadde 3-retters i bryllupet deres, hva besto denne 3-rettersen av? Trenger virkelig inspirasjon her. På forhånd, tusen tusen takk Anonym poster: 007262906bbce2e73fe2cbcd9c848fa0
Anglofil Skrevet 13. august 2012 #2 Skrevet 13. august 2012 Hadde fire retter: 1. forrett: Røkt kyllingbryst 2. forrett/hvilerett: Bruschetta Hovedrett: Oksemedaljong og pommes Anna Dessert: Bringebærsorbét Mvh Yvonne 2
AnonymBruker Skrevet 13. august 2012 #3 Skrevet 13. august 2012 Forrett: rekecocktail. Hoverdrett: Biff med potetgrateng, ertepurè og rødvinssaus Dessert: Sjokolademousse Anonym poster: ddc7922aab392eb05d7a7418d9582b0a
Portvinpiken Skrevet 13. august 2012 #4 Skrevet 13. august 2012 Vi skal ha følgende: Forrett: Valg mellom Laks på hvit tomatmousse eller Biff Carpaccio Suppe Klar soppsuppe Hovedrett: Valg mellom kalv med røsti eller scampi med pasta og safran Dessert: Bringebærsorbet og friske bær 1
Wonders Skrevet 13. august 2012 #5 Skrevet 13. august 2012 (endret) jeg var i brylllup nå og fikk; Forrett; parmaskinke i lumpe med philadelfia Hovedrett; elggryte og ris Dessert; hjemmelaget daimiskake i hver sin store posjon Dette var campingbryllup og smakfullt enkelt. Åpen bar Endret 13. august 2012 av Wonders
Gjest Doh Skrevet 13. august 2012 #6 Skrevet 13. august 2012 Forrett: Limemarinert røkelaks med parmesan Hovedrett: And med sopp og honningglaserte poteter (og no mer men husker ikke helt) Dessert: Creme brulee Var utrolig godt 2
Gjest Solstråla88 Skrevet 14. august 2012 #7 Skrevet 14. august 2012 Vi hadde: Varmrøyket laks med Asparges og løkmarmelade til forret Til hovedrett hadde vi Svin ytrefilet, Råstekte amadine poteter, sopp og steinsopp saus Til dessert hadde vi sjokolademousse m bringebærsorbet
Gjest mari kontrari Skrevet 14. august 2012 #8 Skrevet 14. august 2012 Når på året er bryllupet? Bare lurer så jeg kan anbefale noe som passer sesongen. Har spist flere gode treretters kombinasjoner både i bryllup og til andre anledninger, men det som passer i oktober er ikke nødvendigvis noe jeg ville valgt en varm julidag 1
MonThe Skrevet 18. august 2012 #9 Skrevet 18. august 2012 Vi hadde sommerbryllup med følgende meny: Forett: Spekeskinke med melon og parmesanchips. Hvitvin til. Hovedrett: Lammecarrè med sopp, potetterte, sesongens grønnsaker og rødvinsaus. Rødvin til. Dessert: Bringebær- og Champagnesorbet med ferske bær. Musserende hvit til. 3
AnonymBruker Skrevet 19. august 2012 #10 Skrevet 19. august 2012 Jeg giftet meg igår og hadde følgene å servere: Forrett: Blomkålsuppe Hovedrett: Reinstek med hjemmelaget potetmos og grønnsaker. Fløtesaus. Dessert: Panna cotta med friske bringebær. Anonym poster: 61fd7f92d2d6250d48c5b122eaa6636b
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå