Gjest Badabing Skrevet 10. august 2012 #1 Skrevet 10. august 2012 Skal ha med noen retter på tapas, og siden jeg fikk så mange gode tips til grillmat, prøver jeg å spørre om tapas her også. Tenker å lage caprese og bruschetta med tomatsalat, men disse blir jo litt like. Noen som har andre forslag? Gjerne vegansk også.
Kvist Skrevet 10. august 2012 #2 Skrevet 10. august 2012 Fylte små paprika? Fylles f.eks med en stuing av løk, sopp og fløte. Eller couscous/ris-salat med urter, olje og det du måtte ønske av grønnsaker i. Den siste varianten er vegansk også, og lett å variere. Hvis du bruker de små snackspaprikaene blir det et par munnfuller. Andre ting kan selvfølgelig også fylles, sopp eller små tomater, små squash? En annen ting som er godt, men ikke i sesong nå er squashblomster fylt med ricotta. Veldig klassisk italiensk vår-rett. Noe innbakt? Tenker på små piroger fylt med "gryterett" eller bare en spennende osteblanding. Kan varieres
Kvist Skrevet 10. august 2012 #3 Skrevet 10. august 2012 Autopost fra tlf.... Pirogene kan gjerne varieres med butterdeig, gjærdeig, grov deig etc.
AnonymBruker Skrevet 10. august 2012 #4 Skrevet 10. august 2012 - Grillet paprika (rød og gul) med skinnet flådd av, marinert i olivenolje, sherryeddik og/eller sitron og litt rå revet hvitløk. Gjerne noen hele basilikumblader på toppen, eller feks ristede mandelflak. - Hvis det også kan være litt mezze-aktig: div. puréer med godt flattbrød til å dyppe i. Hummus, selvsagt, baba ghanoush (dvs puré av grillet aubergine), rødbetpuré med spisskummen og korianderfrø, romesco (grillet paprika, tomater, chili, mandler, hvitløk, evt litt safran)... Mange muligheter. - Marinerte oliven. - Saltkokte småpoteter med aïoli. - Tortilla, dvs spansk omelett med potetskiver, skåret i båter. - Marinerte artisjokkhjerter, enten fra glass som du tilsetter olivenolje, hvitløk, chili og urter og lar marinere, eller trim artisjokker selv og kok dem møre på lav varme i olivenolje. - Halve milde chilier fylt med myk/fersk chèvre og bakt i ovnen. Anonym poster: 39740be1cea6915838c5f9d1022889ab
Gjest Badabing Skrevet 10. august 2012 #5 Skrevet 10. august 2012 Mmm.. Her var det mye godt! Tusen takk!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå