AnonymBruker Skrevet 8. august 2012 #1 Skrevet 8. august 2012 Hei, jeg prøver å holde et halvveis øye med kalorinivået på ulike retter jeg spiser for å holde vekten rundt der den er Nå har nærbutikken her hatt tilbud på frossen høne, noe som passer både smaksløkene og lommeboken min godt, men jeg finner lite info om kalorinivå og finner heller ikke så mye på diett.no, så da må jeg spørre her: Når man koker kraft på høne selv, blir denne veldig kaloririk? Eller trenger jeg ikke telle den med i et ca. kalorianslag på en suppe feks.? Buljong som er ferdigkjøpt har ikke noe særlig kalorier (men mye salt og kjip smak), men kraften jeg koker merker jeg jo at har et "fettete følelse" på tungen om det gir mening? Noen som vet? Anonym poster: 06fb56a6ca981f641acd2d1d29772c34
Gjest *Maja* Skrevet 8. august 2012 #2 Skrevet 8. august 2012 Det er vel knappe 100 kalorier per 100 gram høne/kylling så tror ikke du skal tenke på kaloriene her nei
AnonymBruker Skrevet 8. august 2012 #3 Skrevet 8. august 2012 Takk for svar - det var lurt å tenke på den måten, jeg kan jo selvsagt ikke koke frem mer fett og kalorier enn det som allerede er i høna Hilsen litt-klokere-TS Anonym poster: 06fb56a6ca981f641acd2d1d29772c34
Gjest *Maja* Skrevet 8. august 2012 #4 Skrevet 8. august 2012 Takk for svar - det var lurt å tenke på den måten, jeg kan jo selvsagt ikke koke frem mer fett og kalorier enn det som allerede er i høna Hilsen litt-klokere-TS Anonym poster: 06fb56a6ca981f641acd2d1d29772c34 Hehe Kos deg med kraften!
Gjest Ludovie Skrevet 8. august 2012 #5 Skrevet 8. august 2012 Hvis du avkjøler kraften og setter den i kjøleskapet over natta, blir det forholdsvis enkelt å fjerne fettlokket som samler seg på toppen. Dermed blir kraften så å si uten kalorier. Litt av smaken forsvinner på denne måten, men samtidig blir kraften mer klar, og dessuten (i mine øyne) mer delikat.
Gjest Ludovie Skrevet 8. august 2012 #6 Skrevet 8. august 2012 Glemte forresten å skrive at fettet kan oppbevares lenge i kjøleskap, så lenge det er helt rent fett, og at det er veldig godt å steke poteter og grønnsaker i.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå