Gå til innhold

Hjeelp meg med forretten!


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg har en mann som er helt umulig og ikke liker noe fra havet, og dermed står vi helt blank med forretten!

Til hovedrett skal vi filet av lam med tilbehør og til dessert blir det sitronterte med friske bær, bringebærsorbet og pasjonsfruktkrem.

Er det noen som har forslag til forrett? Det eneste kravet vi har et at det ikke skal være sjømat!

Anonym poster: f96163c9641b4ec2e5fe32d34cbe4ba0

Videoannonse
Annonse
Gjest LillaGorilla
Skrevet (endret)

Jeg lager mest studentmiddager, og er ikke så avansert av meg egentlig, men hva med

ristet brød med chevre, honning, ruccola og balsamico?

eller asparges surret i spekeskinke eller noe? Kanskje melon og spekeskinke?

Edit: Oops.. jeg så ikke at dette var under "bryllup" :/

Synd han ikke liker havet. Man kan lage så mye godt med f.eks. laks eller kamskjell!

Kan en suppe være et alternativ?

Endret av LillaGorilla
Skrevet

Carpaccio

Caprese

Bruchetta

Spekeskinke og melon

Asparges surret i spekeskinke eller med hollandaisesaus

Fritert camembert

Chevresalat

  • Liker 1
Skrevet

En god suppe, gjerne etter årstiden ( aspargessuppe på forsommeren, soppsuppe på høsten ol)

En annen mulighet er noe som jeg fikk servert selv en gang. Det var en liten fjel, men du kan selvfølgelig bruke en tallerken, med lokalprodusert mat. På den jeg fikk var det en skive nybakt brød, en klatt godt smør, et par skiver av spekepølse, en ostebit, og litt andre greier. Alt var grundig beskrevet i menyen, og ble et naturlig samtaleemne og "isbryter" ved bordet.

Skrevet

Vi måtte ha to forretter, og ingen av oss ville ha verken sjømat eller spekemat. Valget falt på bruschetta som en av forettene, og røykt kyllingbryst som andre forrett.

Mvh Yvonne :heiajente:

Skrevet

Vi måtte ha to forretter, og ingen av oss ville ha verken sjømat eller spekemat. Valget falt på bruschetta som en av forettene, og røykt kyllingbryst som andre forrett.

Mvh Yvonne :heiajente:

Måtte?

  • Liker 1
Gjest Solstråla88
Skrevet

Vi hadde varmrøyket laks med asparges og løkmarmelade med litt salat ved siden av. Jeg er ikke noe spesielt gla i sjømat, så byttet bare ut fisken med spekeskinke. Var super godt!!

Skrevet

Måtte?

Ja. Stedet hvor vi hadde krav til middag på fire retter. Eventuelt kunne vi ta tre, men prisen hadde uansett blitt den samme.

Mvh Yvonne :heiajente:

Skrevet

Ja. Stedet hvor vi hadde krav til middag på fire retter. Eventuelt kunne vi ta tre, men prisen hadde uansett blitt den samme.

Mvh Yvonne :heiajente:

Jo ok sånn ja :-). Vi har også fire retter men har da en klar suppe som mellomrett. Har aldri tenkt på to forretter som et alternativ på den måten. Var bare litt uvant å høre om to forretter sånn.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...