AnonymBruker Skrevet 8. august 2012 #21 Skrevet 8. august 2012 Hjemmelagde wraps:ta 400 g fint hvetemel, 200 g gram flour (kikertmel), 200 g grovt melhell dette i en bolle sammen med 1/2 ts salt og 1 ts bakepulver2 ss smør smuldres inn i deigenkok 500 ml vann, og bland dette inn. Du skal ende opp med en ganske elastisk og kompakt deig.Sett på plata og finn frem en to store stekepanner. Den ene skal wrapsene stekes i, den andre skal brukes til å klemme deigen utover i panna. Hell på litt olje i den ene panna, og dekk undersida av den andre med bakepapir. Ta en deigklump på størrelse med en golfball og legg den midt i panna, for så å klemme den utover så den blir supertynn! Stek tli gylden på begge sider. Det viktigste med denne oppskrivten er å passe på at wrapsene ikke blir for tykke, da brekker de når du prøver å rulle dem. De kan fint fryses ned og tines opp etter behov Anonym poster: 348795c52246fff52a159d02b218d3c6
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå