AnonymBruker Skrevet 29. juli 2012 #1 Del Skrevet 29. juli 2012 Hei, flinke damer Jeg jobber med å oversette en artikkel om mat (ikke mitt favorittema, for å si det mildt), og håper noen kan hjelpe meg med følgende: 200 g knoldsælleri (er det danske ordet) for et eller annet. Noen som har en anelse om hva som kan menes? Hva er brandepanne? Stekepanne? Stekeform? Takknemlig for alle svar:) Anonym poster: ba35582a7a19e94b4c2278674ac28b63 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kosemose Skrevet 29. juli 2012 #2 Del Skrevet 29. juli 2012 sellerirot og langpanne/ildfastform i stekeovn. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå