Gjest Anonymous Skrevet 13. februar 2004 #1 Skrevet 13. februar 2004 Hvordan gjør man det? 4 timer på 70 grader eller husker jeg helt feil?
Pusekatt Skrevet 13. februar 2004 #2 Skrevet 13. februar 2004 Jeg har pleid å koke oppmelken i risen, og så sette gryta i ovnen uten varme i 4-5 timer. Etter det kan man koke opp grøten igjen, og den er fiks ferdig!
Gjest Tex Skrevet 13. februar 2004 #4 Skrevet 13. februar 2004 Du kan sette den i dyna di, så er den nydelig god etter noen timer
Gjest the imp Skrevet 13. februar 2004 #5 Skrevet 13. februar 2004 på baksiden av geisha-grøtrisen står det 30 grader eller i dyna i 4 timer.
Gjest Virvel Skrevet 19. februar 2004 #6 Skrevet 19. februar 2004 Det går helt fint uten å sette på ovnen også. Vi lager alltid grøt på den måten - kokes halvferdig om morgenen, og står i ovnen hele dagen, til vi skal spise middag. Da får den en oppvarming + bittelitt salt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå