Gå til innhold

Risgrøt i stekeovnen.


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

Hvordan gjør man det?

4 timer på 70 grader eller husker jeg helt feil?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg har pleid å koke oppmelken i risen, og så sette gryta i ovnen uten varme i 4-5 timer. Etter det kan man koke opp grøten igjen, og den er fiks ferdig!

Skrevet

Du kan sette den i dyna di, så er den nydelig god etter noen timer

Gjest the imp
Skrevet

på baksiden av geisha-grøtrisen står det 30 grader eller i dyna i 4 timer.

Skrevet

Det går helt fint uten å sette på ovnen også. Vi lager alltid grøt på den måten - kokes halvferdig om morgenen, og står i ovnen hele dagen, til vi skal spise middag. Da får den en oppvarming + bittelitt salt.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...