AnonymBruker Skrevet 21. juli 2012 #1 Skrevet 21. juli 2012 Smør er det beste jeg vet, noe som resulterer i alt for mye smør/margarin spising, og jeg kan godt spise smør med skje, så dette må jeg slutte med, og det må gjøres vet å kutte det helt ut, for jeg kan ikke ha en pakke i kjøleskapet uten å gå løs på den. Problemet da er jo at jeg heller ikke får smør på skivene og trenger tips til pålegg som er godt uten smør, føler det blir så tamt, kjedelig og tørt uten, så er det noen som har tips? Liker ikke grønnsker på brød/knekkebrød, så fint om ikke det foreslås Anonym poster: 11020ae6960aa1b1aa07edfe267a02a1
Gjest Svampen Skrevet 21. juli 2012 #2 Skrevet 21. juli 2012 Jeg bruker aldri smør under smørepålegg, altså leverpostei, smøreoster, hapå osvosv
HedvigR Skrevet 21. juli 2012 #3 Skrevet 21. juli 2012 Kaviar synes jeg er utrolig godt på brødskiva, og det smaker merkelig med smør synes jeg. Og enig med Svampen, alle slike smørepålegg. Hvis du føler det ofte smaker tørt kan du jo i tillegg ha på grønnsaker som agurk, paprika og salat oppå skivene, de er jo friske og "vannete"
Gjest Malin0 Skrevet 21. juli 2012 #4 Skrevet 21. juli 2012 cottage cheese! bruk det på brødskiva eller knekkebrødet med for eksempel skinke, syltetøy
annannas Skrevet 21. juli 2012 #5 Skrevet 21. juli 2012 Syltetøy, nugatti, kremost (f.eks er Philadelphia med grillet paprika kjempegod!) og makrell i tomat.
Envy Skrevet 21. juli 2012 #6 Skrevet 21. juli 2012 Som nevnt flere ganger funker smørepålegg fint uten smør. Jeg bruker faktisk også ofte smøreost under f.eks kokt skinke
2shy Skrevet 21. juli 2012 #7 Skrevet 21. juli 2012 Syltetøy, nugatti, kremost (f.eks er Philadelphia med grillet paprika kjempegod!) og makrell i tomat. Ja det er jo et langt sunnere alternativ til smør Jeg støtter forslaget om philapdelphia o.l som evnt også erstatter til smør
Gjest Pheel Skrevet 21. juli 2012 #8 Skrevet 21. juli 2012 Jeg liker ikke smør under pålegg i det hele tatt, men er jo mye smørepålegg som er godt til bruk av under pålegg også. :-) Jeg liker et tynt lag med jordbærsyltetøy under gulost, tynt lag med majones (mye fett der også, da) under roast beef eller salami, og slike Philadelphia-smøreoster under kalkunskinkepålegg osv.
AnonymBruker Skrevet 21. juli 2012 #9 Skrevet 21. juli 2012 Get over it. Smør på brødskiva er en unødvendig vanesak. Anonym poster: 6e12ad91f84ac5653e5153cac765c3ea 2
Cata Skrevet 21. juli 2012 #10 Skrevet 21. juli 2012 Tja, ca alt? Eneste jeg faktisk bruker smør under er syltetøy, og da mest for at syltetøyet ikke skal trekke gjennom skiva før jeg er ferdig med å spise den . Ellers er jeg enig i at smøreoster av ymse slag må være noe av det enkleste å spise uten smør under. Og makrell i tomat, eller annet smørbart pålegg. Selv synes jeg også det går helt fint med osteskiver eller spekepølse/kjøttpålegg, men ser jo at det kanskje kan oppleves tørt hvis man er vant til å ha smør under.
Gjest Candy Pie Skrevet 22. juli 2012 #11 Skrevet 22. juli 2012 Jeg bruker ikke smør på brødskiva, og har aldri gjort det heller. Kanskje du kan prøve å kutte det helt ut? Er jo uansett pålegget over som skal gi smak til brødskiva, ikke smøret?
AnonymBruker Skrevet 22. juli 2012 #12 Skrevet 22. juli 2012 Jeg kan ikke fordra smør, så spiser alltid pålegget rett på skiva. Noen ting synes jeg kan bli litt tørt, f.eks. brunost, så da bruker jeg å riste skivene litt i brødristeren sånn at de blir varme, og da smelter brunosten litt. Anonym poster: 135114926d01e37608afdda92e7d1201
AnonymBruker Skrevet 22. juli 2012 #13 Skrevet 22. juli 2012 Most avokado med spekeskinke eller kremost er det jeg ofte spiser, da føles ikke skiva tørr. Eventuelt ristet brød med vanlig ost, da smelter jo osten. Anonym poster: 07f52cf2754fb93276cad195431c9a89
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå