Gå til innhold

Jeg spiser for mye smør - pålegg uten smør under?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Smør er det beste jeg vet, noe som resulterer i alt for mye smør/margarin spising, og jeg kan godt spise smør med skje, så dette må jeg slutte med, og det må gjøres vet å kutte det helt ut, for jeg kan ikke ha en pakke i kjøleskapet uten å gå løs på den.

Problemet da er jo at jeg heller ikke får smør på skivene og trenger tips til pålegg som er godt uten smør, føler det blir så tamt, kjedelig og tørt uten, så er det noen som har tips? Liker ikke grønnsker på brød/knekkebrød, så fint om ikke det foreslås :)

Anonym poster: 11020ae6960aa1b1aa07edfe267a02a1

Videoannonse
Annonse
Gjest Svampen
Skrevet

Jeg bruker aldri smør under smørepålegg, altså leverpostei, smøreoster, hapå osvosv :)

Skrevet

Kaviar synes jeg er utrolig godt på brødskiva, og det smaker merkelig med smør synes jeg. Og enig med Svampen, alle slike smørepålegg. Hvis du føler det ofte smaker tørt kan du jo i tillegg ha på grønnsaker som agurk, paprika og salat oppå skivene, de er jo friske og "vannete" :)

Gjest Malin0
Skrevet

cottage cheese!

bruk det på brødskiva eller knekkebrødet med for eksempel skinke, syltetøy

Skrevet

Syltetøy, nugatti, kremost (f.eks er Philadelphia med grillet paprika kjempegod!) og makrell i tomat. :)

Skrevet

Som nevnt flere ganger funker smørepålegg fint uten smør. Jeg bruker faktisk også ofte smøreost under f.eks kokt skinke :)

Skrevet

Syltetøy, nugatti, kremost (f.eks er Philadelphia med grillet paprika kjempegod!) og makrell i tomat. :)

Ja det er jo et langt sunnere alternativ til smør :ler:

Jeg støtter forslaget om philapdelphia o.l som evnt også erstatter til smør :)

Gjest Pheel
Skrevet

Jeg liker ikke smør under pålegg i det hele tatt, men er jo mye smørepålegg som er godt til bruk av under pålegg også. :-)

Jeg liker et tynt lag med jordbærsyltetøy under gulost, tynt lag med majones (mye fett der også, da) under roast beef eller salami, og slike Philadelphia-smøreoster under kalkunskinkepålegg osv.

AnonymBruker
Skrevet

Get over it. Smør på brødskiva er en unødvendig vanesak.

Anonym poster: 6e12ad91f84ac5653e5153cac765c3ea

  • Liker 2
Skrevet

Tja, ca alt? Eneste jeg faktisk bruker smør under er syltetøy, og da mest for at syltetøyet ikke skal trekke gjennom skiva før jeg er ferdig med å spise den :ler: .

Ellers er jeg enig i at smøreoster av ymse slag må være noe av det enkleste å spise uten smør under. Og makrell i tomat, eller annet smørbart pålegg. Selv synes jeg også det går helt fint med osteskiver eller spekepølse/kjøttpålegg, men ser jo at det kanskje kan oppleves tørt hvis man er vant til å ha smør under.

Gjest Candy Pie
Skrevet

Jeg bruker ikke smør på brødskiva, og har aldri gjort det heller.

Kanskje du kan prøve å kutte det helt ut? Er jo uansett pålegget over som skal gi smak til brødskiva, ikke smøret?:P

AnonymBruker
Skrevet

Jeg kan ikke fordra smør, så spiser alltid pålegget rett på skiva. Noen ting synes jeg kan bli litt tørt, f.eks. brunost, så da bruker jeg å riste skivene litt i brødristeren sånn at de blir varme, og da smelter brunosten litt.

Anonym poster: 135114926d01e37608afdda92e7d1201

AnonymBruker
Skrevet

Most avokado med spekeskinke eller kremost er det jeg ofte spiser, da føles ikke skiva tørr. Eventuelt ristet brød med vanlig ost, da smelter jo osten. :)

Anonym poster: 07f52cf2754fb93276cad195431c9a89

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...