straamann Skrevet 21. juli 2012 #1 Del Skrevet 21. juli 2012 Kjøpte nettopp en ferdigkrydret flintstek, med rause mengder finhakket gulrot, paprika og løk på begge sider. men den er ikke marinert. Kan jeg legge denne flintsteken rett på grillen, eller anbefales marinering? Er litt redd at krydderet skal falle helt av under marinering ser dere... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest17 Skrevet 21. juli 2012 #2 Del Skrevet 21. juli 2012 Litt sent svar, men vil tro den er ferdig til å slenges på grillen ja. Som du sier så vil krydderet falle av om du marinerer den. Spørs litt på mengde veske du bruker da :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
straamann Skrevet 22. juli 2012 Forfatter #3 Del Skrevet 22. juli 2012 Litt sent svar, men vil tro den er ferdig til å slenges på grillen ja. Som du sier så vil krydderet falle av om du marinerer den. Spørs litt på mengde veske du bruker da :-) ok ja, penslet på litt olje imellom alt krydderet, det funket tålig greit. Uansett var det ett problem at det tykke krydderlaget falt av og antente da jeg grillet den, så slik sett kunne jeg sikkert bare marinert hele greia i en pose med olje og rødvinseddik. Da hadde jo smaken av "krydderet" trengt inn i steika bedre. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå