Gå til innhold

Hvordan få bort det svidde i bunnen av en kasserolle?


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

Svidde dessverre en grøt forleden dag, og siden det har bunnen vært svart. Men det er umulig å få det av. Har prøvd stålull, men det vil ikke av.

Noen som har noen tips til hva man kan gjøre?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Forsøk å la kjelen stå med vann og en god mengde oppvaskmiddel for maskin, kanskje det hjelper på....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Putt oppi et par teskjeer oppvaskmaskinmiddel, og fyll på med varmt vann (så lite som mulig, men nok til å dekke alt det svidde). Rør rundt, og la stå i noen timer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hell litt Plumbo oppi sammen med litt vann. Etter en stund kan du skrape av gøgga.

Plumbo er undervurdert som husmormiddel, selv om mange sikkert vil pepre meg for det pga miljø og alt sånn... ja, jeg har også - etter gjentatte :klaske: fra dere, prøvd bakepulver. Det hjelper, men ikke alltid. Bare sånn at jeg fikk sagt det også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Zalo og kokende vann og la det stå og virke en times tid først. Bruk så stålull etterpå. Bakepulver som noen andre foreslo her er også glimrende.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...