*Shira* Skrevet 12. februar 2004 #1 Del Skrevet 12. februar 2004 Skal servere varme bjørnebær og ostekake imorgen. Regner med at jeg kjøper en pakke frosne bjørnebær ca. 200 gr. Hvordan tilbereder man disse? Og hvor mye sukker skal jeg ta på dem? Ja, jeg vet jeg er litt grønn Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Miapia Skrevet 12. februar 2004 #2 Del Skrevet 12. februar 2004 Jeg pleier bare å varme de i ei gryte og smake til med sukker, mengde litt avhengig av hva du skal servere bærene sammen med. Syns også det er godt med littegranne kanel oppi, gir en ekstra god smak. Men du må nesten bare prøve deg fram... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lenny Skrevet 13. februar 2004 #3 Del Skrevet 13. februar 2004 enig med miapia,spørs hva du serverer det sammens med. skal det være i pai bør det bli søtere,skal du ha de til vaniljeis trenger det ikke være så søtt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomasine Skrevet 14. februar 2004 #4 Del Skrevet 14. februar 2004 Jeg varmer de bare i mikroen, tilsetter litt sukker og knuser litt med gaffel. Vi liker litt bær vi da... Og ikke ta for mye sukker, det blir bare kvalmende... :-? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå