Nigella Skrevet 12. februar 2004 #1 Skrevet 12. februar 2004 Holder på å lage en gedigen posjon hjemmelaget tomatsaus for å fryse ned porsjoner. Mye tomat, løk, purreløk, jalapeno, eple(så slapp jeg å kaste), vann, en skvett olje, en klype sukker, timian, salt, pepper, laurbærblad, oregano og basillikum. Noen forslag til andre ting som kan blandes i? (Skal ta unna en porsjon og ha hvitløk i)
Gjest Bøllefrøet Skrevet 12. februar 2004 #2 Skrevet 12. februar 2004 Jeg liker litt finhakket gulrot i tillegg, men ellers syns jeg sausen din hørtes deilig ut!
Gjest Madam Felle Skrevet 12. februar 2004 #3 Skrevet 12. februar 2004 hvitløk er knallgodt i slike sauser.
Gjest gjest1 Skrevet 12. februar 2004 #5 Skrevet 12. februar 2004 Jeg koker alltid med en stjerneanis eller to. Det gir en varm og nydelig smak til sausen.
Gjest the imp Skrevet 13. februar 2004 #6 Skrevet 13. februar 2004 litt soltørkede tomater kan være veldig godt, en liten skvett rødvin hvis man har igjen, persille er også godt. For meg er hvitløk et must! Bacon er også godt oppi.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå