Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg lurer på om jeg skal telle kaloriene fra det smøret jeg bruker til å steke maten i? Det er ikke snakk om særlig mye, men jeg vet jo at smør fort blir en del kalorier. Er usikker fordi det alltid ligger igjen i panna, vet ikke om maten trekker det til seg nok til at jeg må føre det opp?

Anonym poster: 2323f9ac0c85a38ee5e6472c86904b2d

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ja.

Gjest Eurodice
Skrevet

Jeg lurer på om jeg skal telle kaloriene fra det smøret jeg bruker til å steke maten i? Det er ikke snakk om særlig mye, men jeg vet jo at smør fort blir en del kalorier. Er usikker fordi det alltid ligger igjen i panna, vet ikke om maten trekker det til seg nok til at jeg må føre det opp?

Anonym poster: 2323f9ac0c85a38ee5e6472c86904b2d

Unnskyld meg, men det får da være grenser for å være hysterisk! Bruk teflonpanne da vet du, da trenger du ingen smøring.

Skrevet

Jeg bruker ganske mye smør, så jeg regner det med. Men jeg halverer det jeg hadde i panna, for jeg spiser jo ikke alt smøret som ligger igjen!!

Gjest Eurodice
Skrevet

Jeg bruker ganske mye smør, så jeg regner det med. Men jeg halverer det jeg hadde i panna, for jeg spiser jo ikke alt smøret som ligger igjen!!

Det er da sløseri. Hvorfor bruker du mer smør enn nødvendig?

AnonymBruker
Skrevet

Unnskyld meg, men det får da være grenser for å være hysterisk! Bruk teflonpanne da vet du, da trenger du ingen smøring.

Det handler ikke om hysteri. Det er 100 kcal i en spiseskje matolje. Det kan avgjøre om du går fra kaloriunderskudd til overskudd. Så dette er ikke noe å kimse av når man er på slankern!

Forslaget om teflon er derimot veldig bra.

Så min konklusjon er: tell alle kaloriene i smøret så du er på den sikre siden, selv om noe ligger igjen i panna, eller kjøp teflonpanne og glem hele greia.

Anonym poster: 9f8fb8700a918de099fe426949b905d7

  • Liker 2
Skrevet

Det er da sløseri. Hvorfor bruker du mer smør enn nødvendig?

Fordi jeg er dårlig til å beregne. Jeg har alltid mindre for hver gang, siden jeg lærer fra forrige gang, men likevel blir det alltid til overs. Jeg mente for øvrig ikke at over halvparten er til overs, men jeg deler maten jeg lager med andre ofte, så alt jeg lager går ikke til meg.

Og jeg vet jo fint selv at jeg bruker for mye...

AnonymBruker
Skrevet

Unnskyld meg, men det får da være grenser for å være hysterisk! Bruk teflonpanne da vet du, da trenger du ingen smøring.

Du synes kanskje at jeg er hysterisk, og det skal du absolutt få lov til. Jeg skal ned i vekt og vil gjerne ha fullstendig kontroll på kaloriinntaket mitt, da det er avgjørende for om jeg faktisk går i underskudd eller ikke (som nevnt tidligere i tråden).

Tusen takk til alle for svar og til AB som tipset om Fry Light, den skal jeg se etter :)

Anonym poster: 2323f9ac0c85a38ee5e6472c86904b2d

AnonymBruker
Skrevet

Frylight er bare utvannet olje.

Jeg steker i vann eller ingenting.

Anonym poster: fe3c773b8c8bc20908590b9d176da842

Skrevet

Unnskyld meg, men det får da være grenser for å være hysterisk! Bruk teflonpanne da vet du, da trenger du ingen smøring.

Tror de fleste heller vil kjøpe en ny stekespray, enn å kjøpe seg en ny stekepanne i teflon. :)

Gjest Eurodice
Skrevet

Tror de fleste heller vil kjøpe en ny stekespray, enn å kjøpe seg en ny stekepanne i teflon. :)

Jeg trodde teflonbelagte stekepanner og kjeler var vanlig hos de fleste, jeg. Det har i hvert fall jeg hatt i aldri så lang tid. En annen fordel med slike bortsett fra at man ikke trenger smør til steking, er at ingenting setter seg fast, lett å skylle vekk før vask.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...