*Numi* Skrevet 9. juli 2012 #1 Skrevet 9. juli 2012 Hei, Er det noen der ute som tilfeldigvis vet hvor mange desiliter 200 g revet jarlsbergost er, eller har mulighet til å måle for meg? *må få kjøpt kjøkkenvekt snart* På forhånd takk for svar!
Gjest gjest17 Skrevet 9. juli 2012 #4 Skrevet 9. juli 2012 Det der stemmer overhodet ikke. Kanskje når det gjelder vann, men ikke revet ost! Jeg fikk opp på en amerikansk side at 1 us cup = 80g revet ost.
KaDust Skrevet 9. juli 2012 #5 Skrevet 9. juli 2012 Det er det det har stått overalt når jeg har skullet konvertere hva som helst av mat fra gram til ml osv under kaloritelling.
Gjest gjest17 Skrevet 9. juli 2012 #7 Skrevet 9. juli 2012 Det er det det har stått overalt når jeg har skullet konvertere hva som helst av mat fra gram til ml osv under kaloritelling. Da har du i det minste fått i deg mye mindre kalorier enn du hadde beregnet :-)
KaDust Skrevet 9. juli 2012 #8 Skrevet 9. juli 2012 Da har jeg ligget langt under det jeg skulle. :gjeiper:
AnonymBruker Skrevet 9. juli 2012 #9 Skrevet 9. juli 2012 100 gr - 1dl funker som oftest bare på flytende varer. Anonym poster: 98d1db314d4edcd02a274c23a78bbe01
*Numi* Skrevet 10. juli 2012 Forfatter #10 Skrevet 10. juli 2012 (endret) Takk for svar, delirious! Nei, er nok bare vann som er 100 gr = 100 ml.. Evt. andre flytende varer. Endret 10. juli 2012 av *Numi*
AnonymBruker Skrevet 10. juli 2012 #11 Skrevet 10. juli 2012 Nå er det sikkert litt sent, men hvis du har en hel bit jarlsberg (som vel er 450/700g?) så er det jo bare å regne seg frem til hvor stor del av biten som blir ca 200 g. Anonym poster: 095ae1bd243736ff94b65be31bcc4a22
Gjest Fasting Drue Skrevet 10. juli 2012 #12 Skrevet 10. juli 2012 Det er det det har stått overalt når jeg har skullet konvertere hva som helst av mat fra gram til ml osv under kaloritelling. Alt materiale veier ikke det samme. Hva er tyngst av fjær og bly? Sammenlign 1 dl sirup og 1 dl hvetemel. Veier det like mye?
*Numi* Skrevet 11. juli 2012 Forfatter #13 Skrevet 11. juli 2012 Nå er det sikkert litt sent, men hvis du har en hel bit jarlsberg (som vel er 450/700g?) så er det jo bare å regne seg frem til hvor stor del av biten som blir ca 200 g. Anonym poster: 095ae1bd243736ff94b65be31bcc4a22 Ja, det kunne jeg jo. Men nå hadde jeg en sånn pakke med ferdigrevet jarlsbergost på 300g som jeg allerede hadde tatt litt av, så da ble det litt verre...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå