Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

INGREDIENSER:100 g magert svinekjøtt

100 g bambusskudd

1 egg

4 sorte kinesiske sopp

1 pipeløk eller det hvite på en halv purre

1 ss olje

7,5 dl hønsebuljong

10 g kinesiske vermicelle (en slags nudel)

2 ss tørr vermouth

1,5 ss sitronsaft

1 ss soyasaus

1 ts chilipulver

DETTE GJØR DU:

Vask soppene og legg dem i bløt i 10 minutter i lunkent vann. Ta dem opp, tørk dem og skjær de i strimler. Skjær og kjøtt og bambusskudd i strimler. Løken hakkes fint. Pisk egget i en skål. I en annen blandes vermouth, sitronsaft, soyasaus og chili. Varm en ss olje i en gryte med sterk varme. Stek svinekjøttet i ett minutt, tilsett soppen og rør. Etter ett minutt helles væsken og vermouth blandingen ned i gryten. Kok i 10 minutter og ha i vermicelle og bambusskudd. Kok i 2 minutter til. Hell i det piskete egget og rør godt. Dryss med løk til slutt.

:-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...