*Anaïs* Skrevet 13. februar 2004 #2 Skrevet 13. februar 2004 INGREDIENSER:100 g magert svinekjøtt 100 g bambusskudd 1 egg 4 sorte kinesiske sopp 1 pipeløk eller det hvite på en halv purre 1 ss olje 7,5 dl hønsebuljong 10 g kinesiske vermicelle (en slags nudel) 2 ss tørr vermouth 1,5 ss sitronsaft 1 ss soyasaus 1 ts chilipulver DETTE GJØR DU: Vask soppene og legg dem i bløt i 10 minutter i lunkent vann. Ta dem opp, tørk dem og skjær de i strimler. Skjær og kjøtt og bambusskudd i strimler. Løken hakkes fint. Pisk egget i en skål. I en annen blandes vermouth, sitronsaft, soyasaus og chili. Varm en ss olje i en gryte med sterk varme. Stek svinekjøttet i ett minutt, tilsett soppen og rør. Etter ett minutt helles væsken og vermouth blandingen ned i gryten. Kok i 10 minutter og ha i vermicelle og bambusskudd. Kok i 2 minutter til. Hell i det piskete egget og rør godt. Dryss med løk til slutt. :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå