starie Skrevet 6. februar 2004 #1 Skrevet 6. februar 2004 Jeg har laget brun saus og det ble mye til overs. Kan jeg fryse resten? Den inneholder fløte.
valmue Skrevet 6. februar 2004 #2 Skrevet 6. februar 2004 Ja, det burde gå bra. Har gjort det selv flere ganger.
Gjest Zalomine Skrevet 7. februar 2004 #5 Skrevet 7. februar 2004 Burde gå utmerket det ja. Fløte kan meget godt fryses. Når jeg lager saus bruker jeg ikke akkurat hele fløtepakka, men etter råd fra min mor slår jeg resten i en isterningpose og putter i fryseren, så pytter vi en "isbit" eller to i når vi lager saus eller annet som skal ha en liten fløteskvett. Det går utmerket
Arkana Skrevet 7. februar 2004 #6 Skrevet 7. februar 2004 Fløte kan meget godt fryses. Når jeg lager saus bruker jeg ikke akkurat hele fløtepakka, men etter råd fra min mor slår jeg resten i en isterningpose og putter i fryseren, så pytter vi en "isbit" eller to i når vi lager saus eller annet som skal ha en liten fløteskvett. Det går utmerket Vin også! Har mange poser med 1-2 glass av rød- eller hvitvin som er kjempegreit til bruk i sauser eller gryteretter.
Gjest Anonymous Skrevet 8. februar 2004 #7 Skrevet 8. februar 2004 Som yrkesaktiv lager jeg store porsoner med kjøttkaker/saus. Fryser alltid ned tre-fire personer
Grooo Skrevet 11. februar 2004 #8 Skrevet 11. februar 2004 Vi har også masse små bokser med sauserester i fryseren, og når jeg ser at det er to eller tre bokser med smme type saus der så tar jeg opp disse og varmer dem opp i sammen. Har også en isbitpose med hvitvin, men har liksom glemt bort å bruke den... Første gang jeg har frøset vin, og har ikke tenkt på at jeg har den der. Takk for tipset!
Gjest Anonymous Skrevet 12. februar 2004 #9 Skrevet 12. februar 2004 Fryser alltid ned tre-fire personer Uff da!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå