Gå til innhold

Haster: hvordan skjære Brie?


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

Jeg skal servere ost og kjeks i dag, bl a Brie. Men hvordan skjærer man denne???

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg bruker å skjære den i litt lange skiver, og legger den opp i vifteform på et fat. Og pynter med druer og annen frukt.

Skrevet

Skjær med varm og skarp kniv.

Skrevet

:hoho:

Hvorfor ler du? Hvis det er et ostefat er da det helt vanlig!

Skrevet

Synes bare det var komisk sagt jeg. Enkel løsning på problemet liksom. Men det er vel bare meg som har fredagshumor.. :D

Gjest Anonymous
Skrevet

Tusen takk for svar!

Pulverheksa: det var det jeg tenkte også, så da gjøe jeg det. :)

Mrs B: Det er jeg som har startet den tråden! :wink:

Tusenfryd: Takk for godt råd! :)

Tuji: Jeg tror jeg vil skjære opp selv, jeg er redd det blir litt klinete om gjestene skal gjøre det selv, i o m sånne bløte oster bør skjæres mes varm kniv. :)

Skrevet
Synes bare det var komisk sagt jeg. Enkel løsning på problemet liksom. Men det er vel bare meg som har fredagshumor.. :D

Neida..lo godt jeg også nemlig!!

Så nå tar jeg helg..hehe :ler:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...