Gå til innhold

Haster! Bytte ut hvitt med brunt sukker?


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

Skal bake sjokoladekake til i morgen, og i oppskriften står det 600 g sukker. Jeg har bare 400 g... Kan jeg erstatte de siste 200 g. med brunt sukker?

Haster litt! :)

Gjest Anonymous
Skrevet

Jeg tar sjansen jeg... Kan jo fortelle hvordan det går etterpå.

Skrevet

Så lenge det ikke er mer enn 33% av den totale sukkermengden, er jeg enig i at det sikkert går bra.

Spørs jo også hva slags sukker det er snakk om. Brunt sukker finnes jo i flere varianter.

Skrevet

Det går nok bra, men smaken vil nok bli en del annerledes.

Gjest ragnhils i.i.
Skrevet

I mangel av vanlig sukker byttet jeg ut halvparten av sukkeret i sukkerbrød med brunt sukker en gang - smakte på eggedosisen før jeg hadde i mel, og fant ut at den trengte littegranne vaniljesukker..

Smaken blir litt annerledes - men det ble absolutt godt, så det er bare å bake! Går det i sukkerbrød, så går det ihvertfall i sjokoladekake, ikke sant?

Gjest Anonymous
Skrevet

Nå er kaken ferdig, og den ble kjempefin! Ikke noe problem i det hele tatt (tror jeg da).

Jeg brukte ikke vanlig "brunt sukker", men sånn demerarasukker eller hva det nå heter.

Uansett: Takk for innspill!

Skrevet

Sjokoladeterte med brunt sukker er kjempegodt!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...