Nerdemamma Skrevet 7. juni 2012 #1 Skrevet 7. juni 2012 Vi skal ha selskap på lørdag formiddag og jeg skal lage en sjokoladekake. Men jeg jobber i hele morgen (fredag) og får gjester som overnatter fredag kveld. Så er egentlig i dag (torsdag) jeg har tid til å lage denne kaken. Men kan den stå i kjøleskapet helt til lørdag og smake like godt? Tenkte å lage sjokoladesmørkrem på lørdag morgen, så blir bare selve kaken uten krem, glasur eller pynt.
Leanne Skrevet 7. juni 2012 #2 Skrevet 7. juni 2012 Jeg lager ofte en kake som jeg fant på detsoteliv.no søk på gjennombløt sjokoladekake. Den blir bare bedre om den står noen dager..
klumsa Skrevet 7. juni 2012 #3 Skrevet 7. juni 2012 Det går helt fint det. Noen kaker blir bare bedre av å stå litt
Nerdemamma Skrevet 7. juni 2012 Forfatter #4 Skrevet 7. juni 2012 Tusen takk for svar! Da har jeg satt igang bakingen og håper på bra resultat. Blir vel til å prøvesmake tidlig lørdag og bake en ny i full fart hvis det er katastrofe. Håper å slippe men får stå opp litt ekstra tidlig. Regner med jeg har nok av prøvesmakere her i huset
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå