Gjest *kokka* Skrevet 4. februar 2004 #1 Skrevet 4. februar 2004 Suppa mi har blitt altfor tynn, og det er ti minutter til svigers kommer til middag. Jeg har pannekaker, men vil ha suppe også. Hvordan kan jeg jevne suppa nå som den er kokt?
Arkana Skrevet 4. februar 2004 #2 Skrevet 4. februar 2004 Du kan legge i noen skiver rå potet, og la de koke med litt, de trekker til seg væske. Eller bare la den koke godt uten lokk slik at vannet fordamper. Tror ikke jeg ville brukt maisennajevning e.l. i en suppe.
Gjest Anonymous Skrevet 4. februar 2004 #4 Skrevet 4. februar 2004 Ps. Ha en pose potetmos(pakke) i hus. Fikser supper og sauser. Eller du rører ut litt maisena i kaldt vann. Personlig lager jeg alle sauser på maisena. Det er bare oppe her i Nord vi bruker hvetemel til saus. sausen blir finere og blankere.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå