Lyra Skrevet 3. juni 2012 #1 Skrevet 3. juni 2012 Jeg har lyst å lage panna cotta til bryllupet mitt om 3 uker. Men kan det lages en dag eller to i forveien? Hva med bærcoulis, om man lager av frosne bær, kan man da fryse coulisen igjen? Evt hvor lenge holder det seg?
Thorn Skrevet 3. juni 2012 #2 Skrevet 3. juni 2012 Panna cotta er absolutt best dag to eller tre, etter min mening! Pleier alltid å lage den en eller to dager før den skal serveres Ville nok ikke frossen ferdig coulis, men heller satset på å lage den dagen før servering. Men jeg skal ikke påstå at det ikke går an. Jeg har spist coulis som har blitt både fire og fem dager, det har godt kjempefint.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå