AnonymBruker Skrevet 3. juni 2012 #1 Skrevet 3. juni 2012 Jeg har en pakke møllerens 1-2-3 cupcakes. Det står man trenger 50 gram smør til toppingmiksen, kan jeg bruke flytende melange eller må det være smør som kan bli stivt?
kills Skrevet 3. juni 2012 #2 Skrevet 3. juni 2012 Ikke bruk flytende melange! Kommer til å smake herk. 2
AnonymBruker Skrevet 3. juni 2012 #3 Skrevet 3. juni 2012 var det jeg fryktet Hva med brelett? Eller må det være hardt smør? Type normal melange?
Solbærsaft Skrevet 3. juni 2012 #4 Skrevet 3. juni 2012 Skal det være smør, så skal det være SMØR. Smør og melange er ikke det samme. 2
AnonymBruker Skrevet 3. juni 2012 #5 Skrevet 3. juni 2012 var det jeg fryktet Hva med brelett? Eller må det være hardt smør? Type normal melange? Er det smør i brelett? Bremykt har vel 70% smør, resten olje/margarin. Uansett, jeg hadde tatt meg en tur til en søndagsåpen butikk/kiosk/bensinstasjon og kjøpt smør. Det er verdt turen. Iallefall om du bor relativt sentralt.
Gjest fjosa Skrevet 3. juni 2012 #6 Skrevet 3. juni 2012 Jeg tenker at om man har melange, så liker man melange. Da synes man ikke det smaker herk. Jeg liker ikke melange, så bruker ikke det, men kan fint finne på å bruke f.eks softmargarin om jeg ikke har mer smør.. At den er flytende kan på en annen side være et aber.
Gjest navnelapp Skrevet 4. juni 2012 #7 Skrevet 4. juni 2012 At det er flytande er definitivt eit aber, for smør er ein viktig konsistensgivar i glasur. Likar du melange, så bruk heller vanleg fast melange (skjer i skiver og lett på eit fat så det mjuknar litt først) enn flytande smørblandingar.
Armitage Skrevet 4. juni 2012 #8 Skrevet 4. juni 2012 Det går nok ikke nei. Du må i såfall bruke fast melange ellers blir den ikke stiv. Men er dette en smørkrem glasur? Da vil det i såfall ikke smake godt med melange.
AnonymBruker Skrevet 4. juni 2012 #9 Skrevet 4. juni 2012 Margarin er djevelens verk. Den eneste plassen det hører hjemme er i søpla. 3
Gjest chariot Skrevet 4. juni 2012 #10 Skrevet 4. juni 2012 Bare smør er smør. Kjøp inn noen pakker, så har du det klart neste gang oppskriften krever vaskekte smør 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå