Gjest Anonymous Skrevet 4. februar 2004 #21 Skrevet 4. februar 2004 Fiskepinner får meg til å velte meg. Oppvokset på fers fisk 5 dager i uken. En gang inne i landet fikk vi denne fisken. (hvor er fisken hen?) Som ungdom jobbet jeg på en slik fabrikk.(gulp) Nå blir det ikke produsert i Norge lengre. Tror dere det er ren fisk der? Langtifra. Alt avskjær blir kjørt i et høl, bein og slo spruter ut en vei(dyrefor) og den andre grauten presses til disse pinnene dere spiser til middag. Som derekaller mat. Hjelper ikke om det er billig. Var ikke ment for å ta matlysten fra dere, men en ren opplysningstjeneste.
Arkana Skrevet 5. februar 2004 #22 Skrevet 5. februar 2004 Fiskepinner får meg til å velte meg. Oppvokset på fers fisk 5 dager i uken. En gang inne i landet fikk vi denne fisken. (hvor er fisken hen?) Som ungdom jobbet jeg på en slik fabrikk.(gulp) Nå blir det ikke produsert i Norge lengre. Tror dere det er ren fisk der? Langtifra. Alt avskjær blir kjørt i et høl, bein og slo spruter ut en vei(dyrefor) og den andre grauten presses til disse pinnene dere spiser til middag. Som derekaller mat. Hjelper ikke om det er billig. Var ikke ment for å ta matlysten fra dere, men en ren opplysningstjeneste. Det tviler jeg ikke på, og det er vel derfor jeg ikke har spist fiskepinner siden jeg var liten. Men det samme gjelder jo mye annen mat, som kjøttdeig, pølser o.l. Det er jo ingenting galt med noen av disse matsortene, bare ikke dette er det eneste man spiser. Det er vel ingen som mener at fiskepinner er bedre enn fersk fisk uansett. Fisk 5 dager i uken? Hadde jeg aldri orket.
Gjest Anonymous Skrevet 5. februar 2004 #23 Skrevet 5. februar 2004 Nå er jeg oppvokset ved havet. Fisk 5 dager i uken var normalt. Ikke en fiskemiddag var lik. Noen tenker vel kokt/stekt fisk, nei her var de lekreste fiskeretter tryllet frem av en god kokk av en mor. Pr. i dag er jeg meget kresen når det gjelder fisk. Er det et Østlandsfenomen at folk spiser fiskepinner til middag? Her jeg bor kjenner jeg ingen som spiser det. Blir ikke beregnet som middag her.
Fakse Skrevet 5. februar 2004 #24 Skrevet 5. februar 2004 Nå er jeg oppvokset ved havet. Fisk 5 dager i uken var normalt. Ikke en fiskemiddag var lik. Noen tenker vel kokt/stekt fisk, nei her var de lekreste fiskeretter tryllet frem av en god kokk av en mor. Pr. i dag er jeg meget kresen når det gjelder fisk. Er det et Østlandsfenomen at folk spiser fiskepinner til middag? Her jeg bor kjenner jeg ingen som spiser det. Blir ikke beregnet som middag her. Fiskepinner er vel mest et studentfenomen tror jeg? Hjelper på samvittigheta, det har i alle fall fisk i navnet
Arkana Skrevet 5. februar 2004 #25 Skrevet 5. februar 2004 Er det et Østlandsfenomen at folk spiser fiskepinner til middag? Her jeg bor kjenner jeg ingen som spiser det. Blir ikke beregnet som middag her. Vet ikke jeg, men jeg er oppvokst i Nord-Norge, og der spiste vi fiskepinner 1-2 ganger i måneden kanskje? Men jeg skjønner ikke helt poenget med å "snakke stygt" om fiskepinner? Jeg ville aldri spist posegryteretter til middag, men jeg går da ikke rundt og sier "det regner jeg ikke som middag" og slike ting. Synes det blir litt sånn ovenfra og ned-holdning.
Gjest gjest1 Skrevet 5. februar 2004 #26 Skrevet 5. februar 2004 Enig med Arkana i grunn... Vi spiser fiskepinner fordi vi liker det! Vårt tilbehør er ris, gr.blandig og agurkdressing. Synes det er godt jeg! Skulle i grunn ha det i dag men driver å vurderer kafe istedenfor... :oops:
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå