Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg elsker lemonade med isbiter, sitron, sukker og vann! Men nå som jeg holder på å gå ned i vekt, har jeg droppet denne drikken. Så kom jeg på, sukrin kan vel erstatte sukkeret uten at det går utover vekten? På samme måte kan jeg vel ha sukrin på havregrøten? Eller er sukrin fy-fy?

Gjest Blubberella
Skrevet

Jupp, null GI og tilnærmet 0 kalorier. Men vær klar over at sukrin ikke smaker så likt sukker som reklamen skal ha det til. Man får fort en litt kald smak i munnen av det. Har man litt for mye sukrin i mat og drikke smaker det direkte beiskt/sviende. Men ellers er det bare å kjøre på.

Skrevet

Problemet er vel at sukrin ikke vil smelte slik som sukker gjør under sukkerlake-oppkok. Ville heller ha prøvd stevia som søtningsmiddel, vet ikke om sukrinmelis vil fungere heller.

  • Liker 1
Skrevet

Sukrinmeis "smelter" fint på grøt.

Personelig synes jeg ikke sukrin er noe godt på grøt, men i stort sett alt annet funker det som erstatning for sukker :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...