AnonymBruker Skrevet 28. mai 2012 #1 Skrevet 28. mai 2012 Jeg elsker lemonade med isbiter, sitron, sukker og vann! Men nå som jeg holder på å gå ned i vekt, har jeg droppet denne drikken. Så kom jeg på, sukrin kan vel erstatte sukkeret uten at det går utover vekten? På samme måte kan jeg vel ha sukrin på havregrøten? Eller er sukrin fy-fy?
Sugerøret Skrevet 28. mai 2012 #2 Skrevet 28. mai 2012 http://www.funksjonellmat.no/sukrin/om/ Spis ivei
Gjest Blubberella Skrevet 28. mai 2012 #3 Skrevet 28. mai 2012 Jupp, null GI og tilnærmet 0 kalorier. Men vær klar over at sukrin ikke smaker så likt sukker som reklamen skal ha det til. Man får fort en litt kald smak i munnen av det. Har man litt for mye sukrin i mat og drikke smaker det direkte beiskt/sviende. Men ellers er det bare å kjøre på.
Scherbatsky Skrevet 31. mai 2012 #4 Skrevet 31. mai 2012 Problemet er vel at sukrin ikke vil smelte slik som sukker gjør under sukkerlake-oppkok. Ville heller ha prøvd stevia som søtningsmiddel, vet ikke om sukrinmelis vil fungere heller. 1
OhMickey Skrevet 31. mai 2012 #5 Skrevet 31. mai 2012 Sukrinmeis "smelter" fint på grøt. Personelig synes jeg ikke sukrin er noe godt på grøt, men i stort sett alt annet funker det som erstatning for sukker
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå