AnonymBruker Skrevet 24. mai 2012 #1 Del Skrevet 24. mai 2012 Jeg lagde grønn ertesuppe i dag, oppskriften som står på coop sine ertepakker (purre, erter, buljong, timian). Den ble god den, men jeg skulle gjerne hatt noen tips til forbedringer? Burde jeg kjørt den glatt i stavmikser (min har tatt kveld)? Hatt noe annet i? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2012 #2 Del Skrevet 24. mai 2012 Jeg liker en dæsj fløte eller creme fraiche i suppen min ved servering eller noe salt kjøtt (bacon, spekemat), og jeg takler ikke klumper og skall så jeg siler den etter suppen har hatt en omgang med stavmikseren. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2012 #3 Del Skrevet 24. mai 2012 prøv med frosne erter i steden for tørkede erter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2012 #4 Del Skrevet 24. mai 2012 Takk for svar Ja, frosne erter blir jo noe annet og sikkert bedre (lager heller stuing/pure med frosne), men jeg synes det er greit å prøve å bruke de tørkede også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå