Gå til innhold

Ertesuppe av tørkede grønne erter -


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg lagde grønn ertesuppe i dag, oppskriften som står på coop sine ertepakker (purre, erter, buljong, timian). Den ble god den, men jeg skulle gjerne hatt noen tips til forbedringer? Burde jeg kjørt den glatt i stavmikser (min har tatt kveld)? Hatt noe annet i?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Jeg liker en dæsj fløte eller creme fraiche i suppen min ved servering eller noe salt kjøtt (bacon, spekemat), og jeg takler ikke klumper og skall så jeg siler den etter suppen har hatt en omgang med stavmikseren.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

prøv med frosne erter i steden for tørkede erter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Takk for svar :) Ja, frosne erter blir jo noe annet og sikkert bedre (lager heller stuing/pure med frosne), men jeg synes det er greit å prøve å bruke de tørkede også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...