AnonymBruker Skrevet 21. mai 2012 #1 Del Skrevet 21. mai 2012 Liker å lage meg en god rett og putte restene i en boks som jeg legger i kjøleskapet. Som oftest er det ris, pasta og kylling som går igjen i de rettene, og jeg har det som regel bare til dagen etter. Men hvor lenge kan jeg la slike ting ligge i kjøleskap uten at det skal bli dårlig? Kylling, kokt ris eller pasta? Hva med retter med creme fraice? Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/660063-oppbevaring-av-kokt-ris-pasta-osv/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Minya Skrevet 21. mai 2012 #2 Del Skrevet 21. mai 2012 Disse tidsperspektivene er selv-"oppfunnet", så ta det med en liten klype salt; Kylling bør ikke ligge lenger enn to dager etter middagen Kjøttdeig bør helst brukes seinest dagen etter Ren pasta kan fint ligge fire-fem dager Sauser kan oppbevares i en ukes tid i lufttett beholder Sauser med creme fraiche og lignende, fem dager-ish Biffkjøtt, ca tre-fire dager Svin, en til to dager Kokt egg, to dager Sushi, helst samme dag, seinest dagen etter (mest pga smak) ...og nå kom jeg ikke på noe mer Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/660063-oppbevaring-av-kokt-ris-pasta-osv/#findComment-11005274 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå