Gå til innhold

Oppbevaring av kokt ris, pasta osv?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Liker å lage meg en god rett og putte restene i en boks som jeg legger i kjøleskapet. Som oftest er det ris, pasta og kylling som går igjen i de rettene, og jeg har det som regel bare til dagen etter.

Men hvor lenge kan jeg la slike ting ligge i kjøleskap uten at det skal bli dårlig? Kylling, kokt ris eller pasta? Hva med retter med creme fraice?

Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/660063-oppbevaring-av-kokt-ris-pasta-osv/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Disse tidsperspektivene er selv-"oppfunnet", så ta det med en liten klype salt;

Kylling bør ikke ligge lenger enn to dager etter middagen

Kjøttdeig bør helst brukes seinest dagen etter

Ren pasta kan fint ligge fire-fem dager

Sauser kan oppbevares i en ukes tid i lufttett beholder

Sauser med creme fraiche og lignende, fem dager-ish

Biffkjøtt, ca tre-fire dager

Svin, en til to dager

Kokt egg, to dager

Sushi, helst samme dag, seinest dagen etter (mest pga smak)

...og nå kom jeg ikke på noe mer :P

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...