Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Den blir jo så fort slapp og fæl, hvordan oppbevare det best??

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Den blir jo så fort slapp og fæl, hvordan oppbevare det best??

Jeg bruker ofte purreløk i varm mat, så det jeg gjør når jeg har kjøpt inn og brukt det jeg skal er å kutte hele purreløken i tynne ringer som jeg hiver i en plastboks i frysen. Da er det enkelt å ta opp det jeg trenger til en omelett eller gryterett.

Den egner seg ikke til å bruke "rå" etter at den har vært frosset, syns jeg.

:heks:

  • Liker 1
Skrevet

Pleier å stappe rotenden i en plastpose og surre den tett rundt stilken høyt oppe. Synes det hjelper veldig med å holde på fuktigheten.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...