lell Skrevet 19. mai 2012 #1 Del Skrevet 19. mai 2012 Den blir jo så fort slapp og fæl, hvordan oppbevare det best?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 19. mai 2012 #2 Del Skrevet 19. mai 2012 Den blir jo så fort slapp og fæl, hvordan oppbevare det best?? Jeg bruker ofte purreløk i varm mat, så det jeg gjør når jeg har kjøpt inn og brukt det jeg skal er å kutte hele purreløken i tynne ringer som jeg hiver i en plastboks i frysen. Da er det enkelt å ta opp det jeg trenger til en omelett eller gryterett. Den egner seg ikke til å bruke "rå" etter at den har vært frosset, syns jeg. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Minya Skrevet 21. mai 2012 #3 Del Skrevet 21. mai 2012 Pleier å stappe rotenden i en plastpose og surre den tett rundt stilken høyt oppe. Synes det hjelper veldig med å holde på fuktigheten. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå