lell Skrevet 19. mai 2012 #1 Skrevet 19. mai 2012 Den blir jo så fort slapp og fæl, hvordan oppbevare det best??
Brunhilde Skrevet 19. mai 2012 #2 Skrevet 19. mai 2012 Den blir jo så fort slapp og fæl, hvordan oppbevare det best?? Jeg bruker ofte purreløk i varm mat, så det jeg gjør når jeg har kjøpt inn og brukt det jeg skal er å kutte hele purreløken i tynne ringer som jeg hiver i en plastboks i frysen. Da er det enkelt å ta opp det jeg trenger til en omelett eller gryterett. Den egner seg ikke til å bruke "rå" etter at den har vært frosset, syns jeg. 1
Minya Skrevet 21. mai 2012 #3 Skrevet 21. mai 2012 Pleier å stappe rotenden i en plastpose og surre den tett rundt stilken høyt oppe. Synes det hjelper veldig med å holde på fuktigheten.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå