Gå til innhold

Tips om mat til champagne?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det noen som har en oppskrift eller to på "sexy" mat til champagne? Gjerne småretter som er enkle å lage :)

Videoannonse
Annonse
Gjest Okusan
Skrevet

Østers. Bare å åpne og ha på sitron! :sikle:

Gjest Nanne70
Skrevet

Hvis du bare skal ha noe smått, så funker det bra med gåseleverpatè eller fylte sopp. Sushi skal visstnok også funke! Reker og kamskjell er godt til Champagne, det samme gjelder hummer, røkelaks og kaviar.

Enkelte oster som Brie og Camembert kan gå bra, og frukt som f.eks. jordbær og aprikos.

Skrevet

Hvis det er en fruktig champagne så funker det bra med litt salt spekemat og. Og kanskje f.eks chorizo kombinert med cherrytomat. (Ta en liten bit og stikk på en tannpirker sammen med en cherrytomat.)

Sashimi og sushi er veldig godt til tørr musserende vin.

AnonymBruker
Skrevet

Champagne passer til alt!

Skrevet

Champagne passer best til fisk og skalldyr+lyst kjøtt, altså kyllingretter

Skrevet (endret)

Champagne passer til alt.

Red: å noen som hadde sagt det alt.....

Men da står du iallefall fritt med småretter. Hva liker du av råvarer da? Det er et godt utgangspunkt.

Endret av sebastianen
  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...