Sophie-Ann Skrevet 15. mai 2012 #1 Skrevet 15. mai 2012 Er det noen som har en oppskrift eller to på "sexy" mat til champagne? Gjerne småretter som er enkle å lage
Gjest Nanne70 Skrevet 15. mai 2012 #3 Skrevet 15. mai 2012 Hvis du bare skal ha noe smått, så funker det bra med gåseleverpatè eller fylte sopp. Sushi skal visstnok også funke! Reker og kamskjell er godt til Champagne, det samme gjelder hummer, røkelaks og kaviar. Enkelte oster som Brie og Camembert kan gå bra, og frukt som f.eks. jordbær og aprikos.
Supraspinatus Skrevet 15. mai 2012 #4 Skrevet 15. mai 2012 Hvis det er en fruktig champagne så funker det bra med litt salt spekemat og. Og kanskje f.eks chorizo kombinert med cherrytomat. (Ta en liten bit og stikk på en tannpirker sammen med en cherrytomat.) Sashimi og sushi er veldig godt til tørr musserende vin.
hobbychef Skrevet 20. mai 2012 #6 Skrevet 20. mai 2012 Champagne passer best til fisk og skalldyr+lyst kjøtt, altså kyllingretter
sebastianen Skrevet 20. mai 2012 #7 Skrevet 20. mai 2012 (endret) Champagne passer til alt. Red: å noen som hadde sagt det alt..... Men da står du iallefall fritt med småretter. Hva liker du av råvarer da? Det er et godt utgangspunkt. Endret 20. mai 2012 av sebastianen 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå