Gå til innhold

glasur til gulrotkake


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

kan jeg redde kremen? Har blanda smør,melis og ost

Skrevet

Var smøret veldig kaldt/hardt? I så fall tror jeg du bare kan vente til det blir litt mykere, så ordner det seg. Og du kan eventuelt bruke en miksmaster :)

Skrevet

Rørte du smør og melis mykt og hvitt først? Var smøret mykt nok?

Du kan prøve å redde den ved å la den nå romtemperatur og så piske den skikkelig opp. OBS! du korter ned holdbarheten på den ved å romtemperere osten også, så ikke gjør det om du vet at kaka skal stå lenge.

Bruk gjerne vispen til en kraftig kjøkkenmaskin, så får du pisket skikkelig uten at den går varm.

AnonymBruker
Skrevet

Takk. Ja,smøret var kanskje litt kaldt..og jeg pisket ikke melis og smør først. Løste det ved å sette bollen et par minutter i varmt vann og pisket med miksmaster:-) Ble veldig fin.

Gjest _La Femme
Skrevet

Du trenger ikke smør! :) Jeg bruker bare philadelphia og melis. Blir kjempegodt det også.

Skrevet

Dropp smøret, mye bedre uten :D

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...