Gå til innhold

Langpannesjokoladekake...raskt svar helst :-)


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

Er den best visst den lages kvelden før, settes i kjøleskap og taes ut halvtimen før den spises? Hva skal jeg pakke det inn i...plastfolie?

Skal lage med glasur.... men synes å huske at den er best når den har stått og godgjort seg litt.

Skal ha besøk i morgen kl. 12

Hva synes dere?

Fersk og varm(smaker egentlig litt rart da eller??),.... eller god, romtemperert, og godgjort ;-)

TUSEN TAKK :-)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg synes at kaken er best ENTEN helt nylaget eller etter et døgn i kjøleskap. Sjokoladekake er sjokoladekake :ler:

Skrevet

Ikke varm og nylaget...

Jeg liker den best temperert, men ikke nødvendighvis laget i går.

Bare den ikke er varm, da er den så smuldrete og "uhåndterlig".. :wink: :D

Skrevet

Det kommer litt ann på. Brownies og kaker som er "rå" i midten er best nystekte, litt tørrere sjokoladekaker er best lunkne eller kalde.

Gjest Le i.i.
Skrevet
Det kommer litt ann på. Brownies og kaker som er "rå" i midten er best nystekte' date= litt tørrere sjokoladekaker er best lunkne eller kalde.

Omvendt!

Seige, "rå" kaker er best kalde, mens andre sjokoladekaker smaker best når de er helt ferske.

Skrevet

Er det sjokoladekake med smørkrem utenpå, smaker denne UTVILSOMT best om den får en natt i kjøleskap først!

Skrevet

Dette var meg med en bokstav som manglet altså.

Skrevet

Sjokoladekake og ellers alt med sjokolade er vel digg uansett :kul:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...