Gå til innhold

Kan jeg bruke vann/cultura/yoghurt i eggeblandingen i pai?


AaaaK

Anbefalte innlegg

Kan jeg erstatte melken i eggeblandingen med vann, kultura eller yoghurt? Evt. hvilken av alternativene er best?

Både kulturaen og yoghurten har nøytral smak

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Håper ikke dette er i kombinasjon med den fordervede kyllingkjøttdeigen. :sjokkbla:

Endret av Chloe-
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ludovie

Eg ville brukt yoghurt.

Jeg også.

Og jeg skjønner dessuten ikke helt hva du mener at vann skulle bidratt med her? Dersom vann hadde vært det eneste alternativet, ville jeg heller brukt bare egg. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...