Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Elsker å lage kaker, men har brukt veldig lite smørkrem. Nå skal jeg lage cupcakes til en konfirmasjon, men grunnet jobb blir det litt "tidsklemme". Så.. Kan jeg lage smørkrem på si, tirsdag, og bruke den på søndag? Den blir ikke dårlig på den tiden? (selvfølgelig oppbevart i kjøleskap)

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Kommer ann på ingrediensene. Smør og melis går helt fint, er det melk eller noe slikt i så er det bare passe på å holde seg innen utgangen av de.

Husk å la smørkremen bli temperert og rør den godt opp før bruk.

Skrevet

Takk :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...