FruN Skrevet 5. mai 2012 #1 Skrevet 5. mai 2012 Elsker å lage kaker, men har brukt veldig lite smørkrem. Nå skal jeg lage cupcakes til en konfirmasjon, men grunnet jobb blir det litt "tidsklemme". Så.. Kan jeg lage smørkrem på si, tirsdag, og bruke den på søndag? Den blir ikke dårlig på den tiden? (selvfølgelig oppbevart i kjøleskap)
AnonymBruker Skrevet 5. mai 2012 #2 Skrevet 5. mai 2012 Kommer ann på ingrediensene. Smør og melis går helt fint, er det melk eller noe slikt i så er det bare passe på å holde seg innen utgangen av de. Husk å la smørkremen bli temperert og rør den godt opp før bruk.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå