Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Det er så godt! Jeg spiser det ikke med saus eller noe... Så det hjelper antar jeg. Men hva med fiskekaken i seg selv? Er det sunt eller ikke? Masse salt? Kunstighet.... Hm...

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det er ganske sunt så lenge du velger enn type med høyt innhold av fisk. Det aller beste er jo å lage de selv:)

Skrevet

Det kommer an på innholdet. De fleste fiskekaker består av minst 50% fisk, oftest mye mer, potetmel, melk, litt fløte og salt (pluss litt krydder/urter).

Du kan fint spise hjemmelaget fiskekaker en gang eller tre i uken, så sant du ellers spiser variert. Det er en god måte å få i seg fisk på for den som øver seg på å like fisk.

Oppskrift:

600g hyse- /sei-/ torsk-/ lyrfilet (fersk, frossenfisk går ikke)

2 ts salt

1 dl melk

1 dl matfløte

1, 5 ss potetmel

Gressløk, pepper, smør

Pass på at ingrediensene er iskalde - inkludert kjøkkenapparatene.

Kjør fiskefileten i foodprosessor, spe med melk og fløte til det blir en jevn farse. Tilsett mel og gressløk, smak til med pepper. Form dem med en spiseskje og stek i panne.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...