AaaaK Skrevet 4. mai 2012 #1 Skrevet 4. mai 2012 Det er så godt! Jeg spiser det ikke med saus eller noe... Så det hjelper antar jeg. Men hva med fiskekaken i seg selv? Er det sunt eller ikke? Masse salt? Kunstighet.... Hm...
vogue90 Skrevet 4. mai 2012 #2 Skrevet 4. mai 2012 Det er ganske sunt så lenge du velger enn type med høyt innhold av fisk. Det aller beste er jo å lage de selv:)
Tullepia Skrevet 4. mai 2012 #3 Skrevet 4. mai 2012 Det kommer an på innholdet. De fleste fiskekaker består av minst 50% fisk, oftest mye mer, potetmel, melk, litt fløte og salt (pluss litt krydder/urter). Du kan fint spise hjemmelaget fiskekaker en gang eller tre i uken, så sant du ellers spiser variert. Det er en god måte å få i seg fisk på for den som øver seg på å like fisk. Oppskrift: 600g hyse- /sei-/ torsk-/ lyrfilet (fersk, frossenfisk går ikke) 2 ts salt 1 dl melk 1 dl matfløte 1, 5 ss potetmel Gressløk, pepper, smør Pass på at ingrediensene er iskalde - inkludert kjøkkenapparatene. Kjør fiskefileten i foodprosessor, spe med melk og fløte til det blir en jevn farse. Tilsett mel og gressløk, smak til med pepper. Form dem med en spiseskje og stek i panne.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå