Gå til innhold

2 Pizzaer samtidig


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Vi skal ha besøk til helgen og skal servere hjemmelaget pizza.

På grunn av hensyn til allergier må jeg lage 2 forskjellige typer, men vil jo helst servere de samtidig. hvordan løser jeg dette best??

Kan jeg ta ut den første å dekke med aluminiusmfolie?? holder den seg varm i 30 min mens den andre steker??

Snakker om store langpanner med tykk grov bunn.

Skrevet

Har du varmluftsovn? I så fall kan du bare steke dem samtidig.

AnonymBruker
Skrevet

Blæh, trodde tråden handlet om å spise to pizzaer samtidig. :gjeiper:

  • Liker 3
Skrevet

Det jeg synes funker best er å halvsteke bunnene før saus/ingredienser kommer på, og deretter steke på begge på varmluft.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...