AnonymBruker Skrevet 3. mai 2012 #1 Skrevet 3. mai 2012 Vi skal ha besøk til helgen og skal servere hjemmelaget pizza. På grunn av hensyn til allergier må jeg lage 2 forskjellige typer, men vil jo helst servere de samtidig. hvordan løser jeg dette best?? Kan jeg ta ut den første å dekke med aluminiusmfolie?? holder den seg varm i 30 min mens den andre steker?? Snakker om store langpanner med tykk grov bunn.
Campanula Skrevet 3. mai 2012 #2 Skrevet 3. mai 2012 Har du varmluftsovn? I så fall kan du bare steke dem samtidig.
AnonymBruker Skrevet 3. mai 2012 #3 Skrevet 3. mai 2012 Blæh, trodde tråden handlet om å spise to pizzaer samtidig. :gjeiper: 3
Dark Star Skrevet 5. mai 2012 #4 Skrevet 5. mai 2012 Det jeg synes funker best er å halvsteke bunnene før saus/ingredienser kommer på, og deretter steke på begge på varmluft.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå