Glossy Skrevet 20. oktober 2006 #4743 Skrevet 20. oktober 2006 Hei hei!! Lenge siden sist.. Sorry, men har hatt mye på tapetet!! Håper alt er vel med deg. Skal holde meg mer oppdatert fremover
Saeria Skrevet 20. oktober 2006 Forfatter #4744 Skrevet 20. oktober 2006 Trøtt! ← Nettopp. Hengebart er det samme som å være trøtt (i barten).
Saeria Skrevet 20. oktober 2006 Forfatter #4745 Skrevet 20. oktober 2006 Hei hei!! Lenge siden sist.. Sorry, men har hatt mye på tapetet!! Håper alt er vel med deg. Skal holde meg mer oppdatert fremover ← Jeg skjønner jo det da. Her er alt i grunnen vel. Godt at alt er fantastisk hos dere.
Dina Skrevet 20. oktober 2006 #4746 Skrevet 20. oktober 2006 Tidlig opp i morgen også, eller har du fri?
Saeria Skrevet 20. oktober 2006 Forfatter #4747 Skrevet 20. oktober 2006 FRIIII! Jobbe på lørdan på Gilde, det skjer kun hvis det har skjedd noe som er HINSIDES krise! Overtid på fræddan er også omtrent bannlyst. Jeg gjorde jo det da, men det var for å hjelpe. Dessuten har ikke jeg tråkka de samme sirklene i årevis. Da hjelper det ikke at "effektiviseringen" har gjort arbeidet enda mer ensformig enn hva det var. Det var rimelig ensformig før også. Skal en jobbe der i flere år, så kan en ikke regne med mye faglig og utviklende input. Skal man ha det, må man studere på egenhånd via NKI eller noe. Dessuten er det ikke lett å kombinere deltidsstudier med den typen jobb heller, da det jobbes i skift. Men en ting skal de ha. Miljøet hos oss som er på gulvet er toppers! Det er utrolig mange flotte mennesker som jobber der. Koselige, morsomme, omtenksomme og greie. En og annen sitron er det jo der også, men de befinner seg stort sett andre steder enn på lageret.
Saeria Skrevet 21. oktober 2006 Forfatter #4749 Skrevet 21. oktober 2006 Takk. Nå har vi endelig karret oss på butikken så jeg begynner nok å lage maten om ikke lenge. Det blir moussaka i dag. Mannen ville ikke ha pasta, men moussaka var noe vi kunne enes om. Jeg skal servere den med salat og hvitløksbaguetter. Kose dere alle sammen i helga!
Glossy Skrevet 21. oktober 2006 #4750 Skrevet 21. oktober 2006 Høres ut som en deilig middag. Vi gikk på lasange i dag. Veldig god! Nå venter jeg på Deal or not Deal
Gjest Svimle Skrevet 21. oktober 2006 #4751 Skrevet 21. oktober 2006 Hei Saeria-snuppa! Moussaka! Lager du/dere den fra bunnen av? Jeg har mange ganger tenkt på å lage "skikkelig", jeg har nemlig bare kunnskap og erfaring fra Toro... Ha en fin helg!
Linn3c Skrevet 21. oktober 2006 #4752 Skrevet 21. oktober 2006 Toro sin moussaka er jo veldig god då. Likar ikkje så godt aubergine i den eg.. Ha ein flott kveld med kjære Saeria!
Saeria Skrevet 21. oktober 2006 Forfatter #4753 Skrevet 21. oktober 2006 Vi lager nok bare Toro sin vi også. Jeg er ikke glad i auberginer. Heller ikke lammekjøtt. Men i libanon fikk vi noen grillede skiver med aubergine som smakte nydelig. En dipsak lagd på aubergine var også nam! Lurer på hva de gjorde med auberginen for å få den så god?
Linn3c Skrevet 21. oktober 2006 #4754 Skrevet 21. oktober 2006 Me laga ein gresk moussaka då lærarskule-heimkunnskapen som smakte grufullt. Etter det er det berre Toro som gjeld..
Sun Mei Skrevet 21. oktober 2006 #4756 Skrevet 21. oktober 2006 Jeg lager Fedon sin Moussaka Den er god
Sun Mei Skrevet 22. oktober 2006 #4757 Skrevet 22. oktober 2006 ROSENBORG Du, hva er det med Bergenserne? De har jo begynt å gå hjem jo
Saeria Skrevet 22. oktober 2006 Forfatter #4758 Skrevet 22. oktober 2006 Den har jeg aldri prøvd. Hva som skjer? De er vel litt lange i trynet da.
Sun Mei Skrevet 22. oktober 2006 #4759 Skrevet 22. oktober 2006 Ja, de ble lange i maska gitt. Hva sier samboeren din nå da?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå